Sushibar + Wine + arvonta!
Sushibar + Wine on stadilainen ravintolakonsepti, jossa yhdistyy japanilaiset maut ja skandinaavinen muotoilu. Perustajien tavoitteena oli luoda Helsingin ravintolaskeneen matalan kynnyksen sushiravintola ilman japanilaista mystiikkaa ja hankalaa terminologiaa.
Uskallan väittää, että mielettömien makujen lisäksi suomalainen taide ja design (ja ylipäätään suomalaisuus) ovat olleet vahvassa roolissa Sushibar + Wine –ravintoloiden menestystä. Ainutlaatuinen konsepti ja helposti lähestyttävä ympäristö on pitänyt ainakin meikäläisen lojaalina asiakkaana jo vuosien ajan. Siitä syystä pääsin viime viikolla maistelemaan ravintolan uusia makuja muiden kantisten kera.
Tällä hetkellä ravintoloita on kolme: Punavuoressa, Kampissa ja Töölössä. Neljäs ravintola avaa ovensa joulukuun alussa Citycenteriin! Eikä siinä vielä kaikki, vaan tässä kuussa myös juhlitaan Sushibarin 8-vuotistaivalta. Uusien makujen ja kaikkien juhlallisuuksien kunniaksi arvon teille rakkaille lukijoille illallislahjakortin Sushibar + Wine -ravintolaan (arvo 50€ ja käy missä tahansa ravintolassa). Lahjakortilla saa maistelumenun, joka sisältää seuraavat uutuudet:
SHITAKE THAI MAKI (V): marinoituja shiitakesieniä, srirachaa, suolapähkinä, korianteria, teriyakikastiketta
GOMAKI: avokadoa, paahdettua sipulia, merilohta, gomakastiketta
SHISOMAKI: kevyesti grillattua lohta, valkosipulimajoneesia, shisolehteä, teriyaki-kastiketta, seesaminsiemeniä
BEEF TATAKI: basilika-soijamarinoitusa kevyestigrillattua petit tender –filettä, kevätsipulia, yakiniku-kastiketta
TUNA KAPPA: tonnikalaa, kurkku-minttu-salaattia, suolapähkinää
Omaksi suosikiksi nousi shisomaki, joka katosi tarjoilualustalta ensimmäisenä – oli ylivoimainen myös muiden mielestä! Yllättäjinä olivat Beef Tataki ja Tuna Kappa. Olen vasta tänä vuonna opetellut taas syömään lihaa. Sama tonnikalan kanssa, en ole syönyt sitä vuosiin. Maistoin kumpaakin kohteliasuudesta ja kummankin makuelämys oli aivan toisenlainen kuin mitä olin kuvitellut. Miljoona kertaa parempi siis!
Sekä liha että tonnikala ovat uusia tuotteita Sushibarissa, joten jos niitä syöt, niin suosittelen ehdottomasti testaamaan! Sushibar + Wine –ravintoloissa käytetään WWF:n kalaopasta, jossa kalat ja merenelävät on jaoteltu liikennevalovärein suosittaviin, harkiten käytettäviin tai vältettäviin myyntituotteisiin. Keltaevätonnikala on tällä hetkellä vihreällä listalla.
Sitten arvontaan: Jätä kommenttikenttään sähköpostisi, niin olet mukana illallislahjakortin arvonnassa! Ei siis pelkästään sähköpostikenttään, koska en pääse niihin käsiksi.
Haluan myös muistuttaa, että ruokarajoitukset otetaan AINA huomioon Sushibar + Wine –ravintoloissa. Tilasin meidän duunin kesäpäiville ison satsin susheja, josta lähes puolet olivat vegaaneja ja gluteenittomia. Eli kaikki on järjestettävissä! :)
Ja vielä: Maistelumenu riittää hyvin kahdelle jaettavaksi! Sharing is caring.
Osallistumisaikaa pe 17.11.2017 asti! ONNEA KILPAILUUN!