Tätä on odotettu

kriselda

Kriselda

 

Joulukuuta nimittäin! Marraskuu on maineensa veroinen kuukausi, jolloin pyrin tekemään mahdollisimman paljon kivaa ja uutta. Tänä vuonna marraskuu oli (taas) ihan mukava, vaikka ensin ajattelin, että yks kuukaus muiden joukossa.

 

Blogini täytti viime kuussa kaksi vuotta! Jee! Samalla blogini kiinnitettiin A-lehdille, mikä tarkoittaa sitä, että elämäni pisin työharjoittelu on ohi. Tupla jee!

Marraskuussa vietin myös vuosipäivää poikaystävän kanssa ja minun ja Petran vauva, yes girl, täytti hurjat 1 kuukautta! 😀

 

Kriselda

kriselda

kriselda

 

Haluan pitää blogini mahdollisimman positiivisena, mutta ei elämä sitä aina ole. Monet kärsivät uniongelmista ja energiatasoissa on isoja vaihteluja, mikä johtuu myös epätasaisesta ruokahalusta ja treenistä.  Keholla kestää totutella talviaikaan ja rutiinit ovat entistä tärkeämmät tähän aikaan vuodesta!

 

Vaikka kuvissa on vähän kovismeininki, niin sydämeni sulaa onnesta. Joulukuu on vihdoin täällä ja vaikka räntäsade piiskaa ulkona, niin haittaa yhtään! Joulunodotus luo ihanan lämpimän tunnelman ja joulukatukin on vihdoin avattu. Mikään ei voita jouluvaloja pimeässä kaupungissa. 

 

Ihanaa joulukuuta 

 

Kuvat: Mona Salminen
Paikka: Radisson blu Seaside

 

Toppi: Cubus
Housut: Joseph Ribkoff
Kengät: Sargossa/DOTS

 

Lue myös:
Oletko selviytyjä vai taistelija?
Monikulttuurinen Suomi
 
 
INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

 

muoti paivan-tyyli oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *