Täydellisen aamun resepti

Kriselda

 

 

Ehkä arvasittekin jo. Kriseldan täydellinen aamu koostuu lempeästä joogasta, taivaallisesta (ja kuvauksellisesta) brekusta, ystävistä ja kauneudesta! 

Pääsimme pienen bloggaajaporukan kanssa Garnierin järjestämään aamuun Kallion Rootsiin, joka alkoi Emilian lempeällä kehoa herättelevällä tunnilla. En ole pitkään aikaan osannut innostua joogatunneista, mutta tämä tunti ja itse opettaja avarsivat taas hieman joogamaailmankuvaani. Kiitos siitä

Ja sitten siihen kauneuteen: Garnier on tuttu päivittäistavarakosmetiikkahyllyltä. Sitä saa helposti ja vaivattomasti - miltei mistä tahansa supermarketista ja tuotteiden hinnat ovat suorastaan opiskelijaystävällisiä! Uuteen SkinActive-sarjaan, kuuluu puhdistus- ja kosteustuotteita neljälle eri ihotyypille. Sarjan ainesosat ovat 96% luonnonmukaisia ja pakkauksissa on myös osattu ottaa huomioon ekologisempi jalanjälki.

Pistin tapahtumapäivänä InstaStoryyn (@kriselda) informaatiota siitä, mitkä tuotteet (ainesosat) sopivat millekin ihotyypille. Se oli mielestäni ihan merkittävä juttu tuotteita valittaessa, sillä itse sorrun edelleen ostamaan vääriä tuotteita iholleni. Eli pistetään viisaus jakoon uudestaan:

RUUSU rauhoittaa - sopii herkälle ja kuivalle ja sekaiholle

ALOE VERA kosteuttaa - normaalille iholle

KUKKAISHUNAJA ravitsee intensiivisesti - erittäin kuivalle iholle

VIHREÄ TEE vähentää kiiltoa - rasvoittuvalle ja sekaiholle

 

Olin muuten ensimmäistä kertaa Rootsissa ja tähän asti olen vain somen kautta ihastellut paikan herkkuja. Paikan safkojen visuaalisuus on toisesta ulottuvuudesta (kuten huomaatte) ja maut ylittivät odotukset. Note-to-self: täytyypä tehdä taas p-i-a-n pikku retki Kallioon.

Miltä sinun täydellinen aamu näyttää?

 

Lue myös:
Post-Summer Skin Rehab
Energiaa aromaterapialla

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Kriselda! Mikä vääryys ettet oo käynyt Rootsissa ennen! :D ehkä maailman ihanin paikka t. juuri siellä aamujoogassa ollut.

Nää kuvat on muuten aivan ihania. <3

Kriselda
Kriselda

Mä tiedän! Oon jotenkin kuvitellut, että sinne on tosi pitkä matka, mut ei ollukaan :D Mennään joskus yhdessä brekulle ja aamutunnille!

Riika V.
Koti Kumpulassa

Aamujooga! <3

Kriselda
Kriselda

Hyvä Riikka! :D Mäkin tykkään aloittaa aamut pikku aamujoogalla. Pitäis vihdoin kuvata se joogavideo tänne blogiin - voisko sellainen kiinnostaa?

Riika V.
Koti Kumpulassa

No mä oon miettinyt ihan samaa! Eli todellakin kiinnostaa. :)

Kommentoi