Treenaamisen tulevaisuus: Online Training

Sats Elixia-5.jpg

Sats Elixia.jpgsats_elixia-1.jpgSats Elixia-3.jpg

Sats Elixia-4.jpg

sats_elixia-2.jpgSats Elixia-6.jpg

Sats Elixia-7.jpg

Sats Elixia-8.jpg

Sats Elixia-3-2.jpg

 

Olen ollut Sats Elixian jäsen viime vuoden lopusta lähtien ja valitsin sen puhtaasti siksi, koska ystävät suosittelivat. Nyt muutaman kuukauden jälkeen voin rehellisesti todeta, että se oli paras päätös ever. En tiedä mitään parempaa vapaa-ajan vietettä, kuin ystävien kanssa treenaaminen. Samalla kertaa saa hoidettua sekä sosialisoinnin että treenaamisen, ja ystäväni ovat maailman parhaimmat tsempparit! 

Emme kuitenkaan ihan aina saa aikatauluja natsaamaan, jolloin treenaaminen jää omille harteille. Onneksi Elixialla on Online Training -palvelu, jonka avulla voi treenata missä ja milloin tahansa. Ideana siis on, että Elixian treenit löytyy kotitietokoneeltasi tai puhelimestasi. Welcome to the future! 

Pääsin viime viikolla testaamaan online Barre-tuntia, joka on siis baletti-henkinen treenitunti. Seurasimme screeniltä puolen tunnin pituista tuntia, enkä varmaan jaksaisi keskittyä sen enempää yksin treenatessa. Palvelusta löytyy erityyppisiä tunteja, eli siis jokaiselle jotakin! Suosittelen erityisesti balettia ja joogaa, mikäli muuten treenaat intensiivisesti. Tasapaino eri lajien välillä pitää liikkumisen ilon yllä ja kannatankin monipuolista harrastamista, tapahtui se sitten in real life tai online!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *