Unelmien lenkkimaisema

Kriselda

 

Täällä Losissa on ollut aikaa liikkua ja olemmekin olleet joka päivä joko salilla tai lenkillä, tai sekä että. Täältä löytyy ihan mielettömiä lenkkimaisemia ja viimeisenä päivänä Hollywoodissa otin kameran mukaan vuoristoon lenkille. Runyon Canyon on suosittu ulkoilukohde ja tänne kannattaa tulla nauttimaan kaupungin maisemista. Ylämäkitreeni on raskas, mutta varsin tehokas ja kuten elämässä muutenkin: kun suorittamisen sijasta keskittyy maisemiin, niin askel alkaa tuntumaan kevyemmältä. 

 

 

Reitillä näkyy myös paljon koiria omistajineen, sillä turret saavat liikkua Runyon Canyonin alueella vapaina. Kalifornialaisliikenne ei ole paras mahdollinen koiran ulkoiluttamiseen, mutta onneksi täältä löytyy paljon koiraystävällisiä ulkoilualueita. Positiivisuus ja rento kalifornialaisasenne huokuu myös koirista ja ne ovat suurimmaksi osaksi valtavan hyvin koulutettuja!

Vaikka rakastan lenkkeilyreittejäni Helsingissä, niin kyllä maisemanvaihdos virkistää. Näihin lenkkitunnelmiin voisi jopa vähäksi aikaa tottua! Ei haittais yhtään.

 

Kommentit

Adama Sofia
Adama Sofia

On kyllä upeet lenkkimaisemat! Taitaa Park Güell jäädä kyllä kakkoseksi, vaikka tykkään myös sen tehokkaista ylämäistä ;-) Enjoy muru <3 

Kriselda
Kriselda

Hehe, oon seurannut sun lenkkimaisemia my stooreista. Näyttää niin mageelta! Kohta back to reality. 

Adama Sofia
Adama Sofia

mmm - can't wait ! :-D 

Kommentoi