Visual gratitude diary

Kriselda

 

Tuore 26-vuotias selfiehommissa. // Kesäyöt ja auringonnousut. // Parhaan ystävän uusin perheen jäsen. Kuinka söpö?!

Kaverin ottama ruokakuva sateen jälkeen. // Bestikset Storyn terassilla. // Poikaystävältä saadut pionit ja synttärilahja.

 

Teen rakkaasta luurista tasaisin väliajoin aarrelöytöjä - niin muistiinpanoista kuin kameran rullasta. Tosin nykyään osa kuvista ja videoista haihtuu Snapchatin mukana ilmaan, kun niitä ei muista heti tallentaa. Puhelimeni kätköistä löytyy tuhansia muistoja, jotka eivät ikinä päädy someen, eivätkä oikeastaan mihinkään muuallekaan. Olen hieman some-arka ja jotenkin Instagramin päivittämisestä on tullut kamalan harkittua. Ihailenkin blogikollegoitani ja muita some-guruja, joilla on tämä taito hallussa!

Puhelimen kuva-albumin selailu on itselleni tapa muistella ja olla kiitollinen kaikesta, mitä onkaan tapahtunut. Se on itselleni eräänlainen kiitollisuuspäiväkirja. Olen niin hetkessä eläjä (ja huonomuistinen!), että muuten ne eletyt hetket unohtuvat. Kesäkuu oli ihana kuukausi ja sieltä kamera rullasta löytyikin monen monta onnellista muistoa.

 

Poikaystävän kanssa photobooth-kuva Lotan ja Kristianin häistä. // Ihana rakas Helsinki ja Tuomiokirkko. // Blogimuijan juhannusaamiainen.

Herkut H&M:n showroomilla. // Pizzaa ja hyvää seuraa. Paras kombo! // Puhdistamon uutuuksia.

 

Kun sen yhden kerran käy salilla, niin pitäähän siitä todistusaineisto ottaa. // Savoyn ruuat toimii aina. // Lisää kukkia poikaystävältä!

Hedelmä-BBQ valmiina tyttöjen allasjuhliin. // Hiphoppia ja burgereita. // Kesän ykkösasusteet Komonolta ja Happy Plugsilta.

 

Näiden kuvien myötä täytyy todeta itselleen, että sen Instagramin tai Facebookin päivittäminen ei ehkä ole niin vakavaa puuhaa!

 

 

Kommentit

EssiJK (Ei varmistettu)

Ihana oot! <3

Kriselda
Kriselda

Sinä olet! <3

Iski sellanen puppy love ja koirakuume ettei tosikaan! Herranjumala tuo pentu on suloinen ♥

Kriselda
Kriselda

Älä muuta sano! Hän on Lumi, Kreikasta adoptoitu <3 Sydän sulaa.

Kommentoi