Vitamin Well Bootcamp

Kriselda

 

Yksi tämän syksyn kohokohdista oli ehdottomasti Vitamin Wellin järjestämä bootcamp, jossa pääsimme testaamaan neljä uutuuslajia. En käy lainkaan ryhmäliikuntatunneilla, vaikka niitä on pilvin pimein tarjolla salillani. Oma treeni koostuu lähinnä juoksemisesta ja tabatasta, joten tämä  bootcamp oli kivaa vaihtelua treeneihin! 

 

 

Off-Piste (Elixia)

30 minuutin tehotreeni valmistaa hiihtokautta varten. Tunnilla treenataan pääosin jalkoja ja alakroppaa intervalleilla. Tästä tunnista pidin eniten, sillä treeni oli lyhyt, mutta silti niin tehokas!

 

 

MOVE! (Elixia)

Tunnilla kehitetään liikkuvuutta ja muistutti aika paljon nykytanssitunteja. Täällä treenataan paljain jaloin ja liikuttaan paljon eri tasoissa. Tämän tunnin jälkeen löytyi ihan uusia lihasryhmiä, joita ei normaalissa salitreenissä tulisi treenattua!

 

 

Air Acrobatics (Esport)

Rakastan temppuilua, joten tämä tunti oli erittäin paljon mieleeni. Olen aikaisemmin käynyt aerialjoogassa, joten silkeistä roikkuminen oli jo jokseenkin tuttua. Treeni käy käsi- ja sormivoimille, ja jo pelkästään alas päin roikkuminen tuntuu treeniltä. Välillä on hyvä olla ylösalaisin, jotta veri pääsee kiertämään myös päähän! En löytänyt Esportin sivuilta tunnista videota, mutta tätä se suunnilleen on.

 

World Jumping®

Tunti, jonka testaamista odotin eniten, mutta sairastuin. Tunnilla hypitään ja vahistetaan keskikroppaa tasapainoillen trampoliinilla. Kuulostaa ja näyttää niin hauskalta, että tätä on vielä pakko mennä testamaan!

 

 

 

Kiitos Vitamin Well bootcampistä! Odotan jo innolla seuravaa! Oletteko testanneet jotain näistä tunneistä? Mitä olette tykänneet?

 

 

Kuvat: Julia Toivola

 

Kommentoi