VUODEN TEEMA

 

Kehu itseäsi kerran tunnissa-1-2.jpg

Takki Diesel

 

Joko olette kuulleet vuoden teemasta? Kuulin sen viime viikolla ja se oli ehkä huikein juttu ikinä. Nimittäin vuoden teema on: kehu itseäsi kerran tunnissa

Juuri kun olin vuodattanut siitä, että vuoden teemana on ollut tasapaino ja, että kaipaan jo uusia mantroja tähän elämään, niin kuulin tästä itsekehu-teemasta. Ihan loistava keksintö! Jokainen, etenkin jokainen ajoittain epävarmuudessa elävä, tarvitsee potkun persuksiin ja koska ”kaikki lähtee itsestä”, niin mikäs sen parempi tapa kehittää itsevarmuutta, kuin kehumalla itseään?

Aloita heti. Ja jos unohdat kehua itseäsi viiteen tuntiin, niin anna itsellesi viisi kehua! Kehu voi olla pientä ja perusjuttua; aamulla voi aloittaa siitä, että kylläpäs keitin hyvät kahvit tai onpas mulla hyvä hiuspäivä. Kesken koulu- tai työpäivän voi kehua itseään onnistuneista tehtävistä. Tämä taas jeesaa ja motivoi suorittamaan työpäivän kunnialla loppuun. Elämästä tulee yhtäkkiä huomattavasti positiivisempaa, kun muistuttelee itseään onnistumisista. Ja oli sitten kuinka huono päivä tahansa, niin AINA löytyy jotain hyvää. No excuses!

 

 

Kuva: Janita Autio

hyvinvointi terveys mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *