ZALANDO STYLE ICONS

Kriselda

 

Sain juuri korvanappiini tiedon, että olen ehdolla tämän vuoden Zalando Style Icons -kilpailussa vuoden tulokkaaksi! Rising Style Icon?! Minä?! Kilpailussa on ihan mielettömiä tyyppejä, joita arvostan niiiin paljon sekä tyylillisesti että ammatillisesti. En voi olla muuta kuin nöyrästi kiitollinen siitä, että minut on edes nimitetty ehdokkaaksi! Joudun nipistelemään itseäni tästä, sillä homma tuntuu todella epärealistiselta.

Samalla kuitenkin olen onnellinen siitä, että työni on noteerattu ja tämä motivoi tekemään duunia vielä kovempaa. Hymyilyttää ja herkistyttää samalla koko ajan. Blogini on saanut paljon positiivista palautetta, mutta kun saan näinkin konkreettisen kunnianosoituksen, niin kai se on uskottava, että on tässä jotain tehty oikein. Ihanaa, että joku muukin tykkää kuin äiti.

 

Coat, dress, bracelet Lindex // Bag Ralph Lauren // Shoes Ecco

 

Nordic Style Icons -kisassa käydään semifinaali jokaisessa maassa erikseen, joista sitten kunkin maan voittajat pääsevät finaaliin Köpikseen! Viime vuonna Mikko Puttonen ja Vilma Peltonen voittivat omissa sarjoissaan ja todistivat, että suomalaiset bloggaajat ovat ko-vi-a. Tuomaristossa istuvat tänä vuonna Zalandolta Jolanda Smit ja Dylan Ross, sekä stylisti & bloggaaja Vesa Silver. Neljäs tuomariääni koostuu yleisöäänestyksestä ja tästä linkistä pääset klikkailemaan suosikkisi jatkoon! 

 

 

// The craziest thing is up! I'm nominated as Rising Style Icon of the Year at Zalando Style Icons! How COOL is that?! All the other fashionable nominees are people who I admire, so I'm truly grateful for this honour! It feels pretty unreal, but at the same time I'm happy that work is paying off and this motivates me to aim even higher.

The Nordic Style Icon competition will be held in November in Copenhagen, where the winners of each country will participate. Last year Finland did pretty good with Mikko Puttonen and Vilma Peltonen winning their categories. This year there'll be judging Jolanda Smit and Dylan Ross from Zalando and stylist & blogger Vesa Silver. The fourth judge vote will consist of  public votes and you can vote for your favourite over here

 

 

 

Kuvat: Minna Somero

Kommentit

Elisa Lepistö

Niiin upeita kuvia! Ja onnnea sikana ehdokkuudesta! <3

Kriselda
Kriselda

Kiitos samoin! <3 

hanna kovanen

Onnea Kriselda <3 niin ansaittua!

Kriselda
Kriselda

Kiitos Hanna! <3

lottass (Ei varmistettu)

aivan sairaan hienot värit tuossa asussa :):)

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Olen niin hurahtanut tuohon vihreään, se on niin ihana!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

En tarkalleen muista, että olenko kertaakaan kommentoinut tänne mutta jos en ole, niin: täällä tervehtii yksi vakkarilukijasi :)

Onnea ihan mielettömästi uskomattomasta ehdokkuudesta -olet sen ansainnut! :)

Syysterkuin,
Elisabet 
The Fashion Poetry

Kriselda
Kriselda

Hei Elisabet! Super isosti kiitos onnitteluista ja kiitos myös siitä, että kommentoit! :) Ihanaa viikonloppua!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Sain vasta ilmoituksen nyt tästä vastauksestasi :O 
Mutta eipä mitään, ilo oli minun puolellani :) Ihanaa melkein-viikonloppua! 

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Mitäääh?! Siis noi kengät on Eccon? &lt;3

Kriselda
Kriselda

Kyllä! Super hyvät jalassa!

Kommentoi