Tuoksu, kynsilakka ja huulipuna: Syksyn punaiset

Syyskuu on täällä, ja ilmat alkoivat ainakin tässä kaupungissa viilentyä jo elokuun lopulla. Jopa minä jouduin myöntymään kesän väistymiseen, ja olen jo ehtinyt aloittaa kokoelmani syystuoksujen kartoituksen — mutta siitä lisää myöhemmin. Nimittäin katsokaa, miten herkullinen tämä trio on!

Syksyn punaiset: Givenchy L'Interdit Rouge Ultime, Essie Gel Couture "Bubbles Only", Maybelline Vinyl Ink "55 Royal"

Givenchyn L’Interdit on yksi lempituoksuistani, jota en ole kuitenkaan saanut vielä hankittua kokoelmaani. Olen kokenut, että YSL:n Le Vestiaire -kokoelmasta upea Atlas Garden on tarpeeksi samanlainen ja hiukan täyteläisempi kuin L’Interdit edp tai edes Intense, ja se on riittänyt minulle. L’Interdit Rouge kiinnosti, mutta tuntui liian tuhdilta minun käyttööni, ja mieleen tulee ”why is it spicy?” Tiktokista. Tykkään tuoksuissani mausteista, mutta Rouge oli suorastaan tukahduttava.

L’ultime Rouge

L’Interdit Rouge Ultime on nimestään huolimatta paljon ensimmäistä Rougea pehmeämpi ja kotoisampi, ja tykästyin tähän tuoksuun heti. En ole vielä tehnyt ostopäätöstä, mutta arvostan kyllä kovasti paikallisen Sokoksen kosmetiikkatiskin myyjää, joka antoi näytteen kylkiäisenä. Nykyään niitä saa minusta todella harvoin – ehkä pitäisi ostaa kerralla enemmän? Näyte ilahdutti senkin ansiosta.

Lyhyesti kuvailtuna tässä on sama valkoisten kukkien ja sitruksen kuoro huipputuoksussa, ja tämä voi tuoksua paikoin saippuaiselta. Kukkia ympäröi puuterinen ja puinen vivahde, joka tulee tuoksun kehittyessä esiin voimakkaammin. Valmistajan mukaan tässä on kaakaonkuorta – en tiedä miltä se tuoksuu, mutta ehkä se muodostaa osan puuteri- ja puutuoksusta.

Tämäkään tuoksu tuskin on kaikkien mieleen, mutta itse arvostan L’Interdit-perhettä ja tätä sen uusinta jäsentä. Tästä tulee myös vähän mieleen 80-90-luvun mausteinen ja kukkainen tuoksumaailma ennen kuin vesituoksut nousivat valtaan. Hieman retroa mutta silti tätä päivää!

Givenchyn L'Interdit Rouge Ultime -näyte

Ilahduin myös siitä, miten hyvin tämän tuoksun ”väri” sointuu syksyn ja talven lempipunaisiini! Essien Gel Couture värissä Bubbles Only sekä Maybellinen Vinyl Ink värissä 55 Royal ovat viime vuoden ostoksia, ja palanneet nyt aktiiviseen käyttöön kesäkauden jälkeen. Ihastuin tähän syvänpunaiseen sävyyn ja yllätyin iloisesti siitä, että kynsilakka ja huulipuna ovat lähes tasan samanvärisiä. Molemmat ovat ihania, kiiltäviä ja myös erittäin kestäviä, ja voin suositella lämpimästi. Essien kynsilakka kesti käsissäni lohkeilematta viikon päivät, vaikka kuluikin kärjistä.

MACin Chili on myös yksi lempisävyistäni syyskaudelle, mutta en ole vielä löytänyt siihen sopivaa kynsilakkaa. Mistä sellainen? Upea, murrettu punainen sekin.

Punaista vaatteisiin ja poskille…?

Huulilla Maybellinen '55 Royal'

Lisäksi olen ensi kertaa elämässäni katsonut naamaani ja ajatellut, että tummempi ja punaisempi poskipuna tekisi hyvää. Hourglassin At Night vaikuttaa upealta sävyltä, sopivan luonnolliselta sekä heleältä mutta kuitenkin siltä, että toisi kasvoihin lisää ulottuvuutta. Punainen huulipuna ei aina kelpuuta ohelleen paljon muuta, mutta Royal on jo sen verran tumma sävy, että se saa naaman näyttämään helposti kalpealta ja yksiulotteiselta, ks kuva. Lisään tämän poskipunan Rouge Ultimen kanssa kainojen toiveiden listalle.

Ehkä tänä vuonna tätä tummaa Rouge Ultime -punaisen sävyä tulee myös vaatekaappiin – olisi nimittäin upea väri laukussa tai vaikka hansikkaissa, mutta myös mekossa tai puserossa! Olen muutenkin sitä mieltä, että näytän yleensä paremmalta kirkkaissa ja puhtaissa väreissä sekä korkean kontrastin lookeissa.

Ihanaa alkusyksyä kaikille! Jakakaa toki myös omat luottovärinne syksyn muotiin tai meikkiin, koska minusta on ihana nähdä aina muiden valintoja <3

kauneus meikki paivan-tyyli suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *