Syksyn tuoksut: Kaksi eri kirsikkaa, kaksi eri budjettia

Zara: Cherry Smoothie 30 ml edpPäivitysten väliksi näkyy vakiintuneen kokonainen kuukausi, mikä ei oikeastaan haittaa. Kulutan ehkä liikaakin aikaa instagramissa ja tiktokissa, joiden nopeasti etenevä tahti ei anna aina parasta mahdollista alustaa syventyä – ellei sitten pidä kokonaista teemaviikkoa, ja siihen minulla ei ole riittänyt energiaa.

Edellisestä kirjoituksesta on kuitenkin hyvä jatkaa myös punaisen sävyissä. Kirsikkatuoksut ovat kiinnostaneet jo jonkin aikaa, kun pääsin haistamaan kaverilta Kayalin Lovefest Burning Cherryä, ja siitä innostuneena ostin sokkona Zarasta Cherry Smoothien. Olen myös joskus haistanut nykyhetken kirsikkatuoksujen äitiä, Tom Fordin Lost Cherryä, mutta en muista siitä juuri mitään. Ehkäpä tänä syksynä pääsen kokeilemaan! Maakunta-Sokoksellamme ei valitettavasti ole Tom Fordin Private Collectionia, ja Lost Cherryn kova hinta on myös hillinnyt intoani tutustua tuoksuun.

Cherry Smoothiekin on valitettavasti nököttänyt tyhjän panttina lähestulkoon ostopäivästä lähtien, ja odottaa nyt pääsya uuteen kotiin. En ole myöskään priorisoinut muiden kirsikkatuoksujen testailua, koska syksystä tuli paljon kiireisempi kuin odotin. Cherry Smoothiekin olis makuuni hiukan liian paksu ja siirappinen, ja jäin pohtimaan, onko kirsikka lopulta ollenkaan minua varten.

Kunnes…

Olin unohtanut lähes kokonaan, että minulla on kuin onkin pieni näytekattaus BDK Parfumsilta. BDK:n kirsikka-tupakkatuoksua Rouge Smokingia (sekä Gris Charnelia) on kehuttu hajuvesisomessa ainakin pari vuotta. Tänään pyyhit pölyt paketista ja kaivaisin Rouge Smokingin päälleni, ja se on paljon parempi kuin muistinkaan!

BDK Parfums: Rouge Smoking -näyteRouge Smoking on makea ja siinä on tutunoloinen kirsikka-aromi, joka on voimakkaampana pahimmillaan ällöttävä, mutta tässä juuri sopivassa suhteessa tupakkaan. Tupakka on myös hillitty, eikä valtaa tuoksukokemusta, mutta kokonaisuus ei minusta ole ylettömän samankaltainen kuin menneisyydessä haistamani kirsikkatupakat. Rouge Smoking on pikemminkin viittaus tai muisto kirsikkatupakasta, lämmin tuulahdus mukavasta hetkestä jonkun poissaolevan rakkaan kanssa.

Voisin jopa sanoa, että Rouge Smoking on sekä kirsikka- että tupakkatuoksukategorioiden kärjessä minun kirjoissani. Cherry Smoothien kirsikkatuoksu on paljon voimakkaampi, mutta sen vuoksi myös hiukan etova minulle — pohjatuoksu on kuitenkin hyvä, mutta silti Cherry Smoothie on aika lailla käyttämättömänä tällä hetkellä. Toivottavasti kuitenkin pääsisin vertailemaan sitä ainakin Kayalin kirsikkaan pian.

Muistelen, että jostain syystä pari vuotta sitten somekuplassani Rouge Smokingin kestoa moitittiin huonoksi, ja ilokseni voin olla eri mieltä. Tämä ei toki ole millään tehomittarilla varsinainen pommi, vaan tuoksu pysyttelee suhteellisen lähellä ihoa, mutta kyllä se ihan hyvin kesti kahdeksisen tuntia katoamatta. Pisimpään iholla viipyilee tietysti vaniljainen pohjatuoksu. Kaiken kaikkiaan arvostan Rouge Smokingia tällaiseen syyskauteen sopivana lämpöisenä tuoksuna, joka ei kuitenkaan ole gourmand tai muuten hammaskiillettä tuhoavan makea. Kaiken kaikkiaan Rouge Smoking on vivahteikkaampi ja minulle miellyttävämpi näistä kahdesta, mutta makuja on monenlaisia.

Jos tämä pitäisi lajitella johonkin toivelista-, ehkä-lista- ja suoraan roskiin -kategorioista, tämä olisi erittäin vahva ehkä. En ole suunnitellut loppuvuodelle tuoksuostoksia, mutta en aio unohtaa tätä jos päätän laittaa vähän rahaa uusiin tuoksuihin. Tästä on myös hyvä jatkaa kirsikkatuoksuihin tutustumista nyt, kun trendihuippu on vähän laskeutunut ja minäkin olen päässyt kyytiin! Kirsikkavinkkejä otetaan myös vastaan!

kauneus suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *