virkistyspäivä ja jne

Hola hola!

Taas on yks viikko pyörähtänyt eteenpäin. Tällä viikolla meillä oli jo ihan kunnon oppitunteja, ja tänäänkin oon lukenu materiaaleja ens viikolle. Lisäksi meillä oli tiistaina Haaga-Helian järjestämä virkistyspäivä, johon osallistui kaikki uudet oppilaat. Mikä parasta, se järjestettiin täällä Vierumäen kampuksella, joten meille ei ollut pitkä matka, ja aamulla sai nukkua pitkään.

IMG_2647.PNG

Mitä me sit tehtiin? Meillä oli kassassa joukkue kymmenotteluun, joten koko aamupäivä me kisailtiin mitä erikoisimmissa lajeissa tulitikunheitosta kiipeilytelineratajuoksuun. Meillä oli ihan super ryhmähenki joten oli mahtavaa päästä kisaamaan. Lisäksi siellä oli kaikenlaisia pomppulinnoja sun muita, jossa meni ihan hyvä tovi pelleillessä.

IMG_2631.JPG

Nyt viikonloppuna oon vaan oleskellut täällä kampuksella, ja käynyt esim luistelemassa. Me saadaan käyttää täällä ilmaiseksi kaikkia urheilupaikkoja, joten uusia lajeja tulee väkisinkin kokeiltua. Luisteleminen ei sitä toki oo, mutta pitkän tauon jälkeen oli siinä jonkin verran opettelemista. Lisäks en oo tainnu koskaan luistella sisäjäällä, joten se tasaisuus tuli ihan puun takaa.

Mut nyt kohti uutta upeeta viikkoa!

Jenni

hyvinvointi mieli liikunta opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *