food friday: Maailman Paras Suklaakakku
Hola!
En oo suuresti erilaisten kakkujen ystävä, mut kaksi eri kakkulajia joita rakastan on suklaakakku ja juustokakku. Tää seuraava resepti yhdistää ne molemmat luoden täydellisen kakun. Aina kun käyn Suomessa niin tätä on pakko tehdä!
*kuva ja resepti fazer.fi
Pätkis-juustokakkuPohja1 pötkö (175g) mariannetäytekeksejä50 g voita täyte2 pussia pätkis mini bites suklaapaloja400 g maustamatonta tuorejuustoa (esim philadelphia)2 dl kuohukermaa1 dl tomusokeria Murskaa keksit blenderissä tasaiseksi massaksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja painele seos irtopohjavuoan pohjalle. Nosta se sitten jääkaappiin jähmettymään. Sulata pätkikset mikrossa ja sekoita sulaneen suklaan joukkoon tuorejuusto. Vatkaa kerma ja sekoita siihen tomusokeri. Yhdistä lopuksi keskenään ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa kakkuvuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa mielellään yön yli.
Makeaa viikonloppua!
Jenni