festarikesä

IMG_2249.PNG

Ciao!

Heinäkuu on jo yli puolenvälin, ja kesän parhaita viikonloppuja on vietetty niin Ruisrockissa kuin Ilosaarirockissakin. Ruisrock oli siis heinäkuun ekana viikonloppuna, ja Ilosaari seuraavalla. Voin tunnustaa, että maanantaina oli aika väsynyt olo, mutta onneksi kesälomalla voi nukkua niin myöhään kuin nukuttaa. 

Ruississa käynti oli minulle toinen, ja tää kerta oli ehdottomasti parempi kuin edellinen. Ja tänä vuonna olikin ihan mahtavat artistit! Erityisesti odotin Kygoa ja Zara Larssonia, ja he eivät todellakaan pettäneet. Positiivisia yllätyksiä oli toisaalta Isac Elliot & Mikael Gabriel, Profeetat, Martin Garrix sekä Anssi Kela. Erityisesti Kelan keikan muuttuessa yhdeksi suureksi yhteislaulutilaisuudeksi, oli meininki mitä parhain. Myös sää oli erinomainen, ja alan oikeesti epäilemään mitä taikoja Turussa tehdään, että siellä on aina aurinkoista.

Ilosaaren kohdalla ei taas ollut itsellä kovin suuria odotuksia, artistit ei tänä vuonna osunut omalle kohdalle mitenkään erityisesti. Mutta tietysti sielläkin oli tosi hyviä keikkoja, kuten JVG, Vesala ja Haloo Helsinki. Monille varmasti Ultra Bra oli viikonlopun kohokohta, mutta itse en kuulu siihen sukupolveen, joka olisi suuremmin kyseistä bändiä kuunnellut. Toki mahtihitit kuten Sinä lähdit pois sekä Minä suojelen sinua kaikelta herätti nostalgisia tuntemuksia minussakin.

IMG_2248.JPG

Nyt on kuitenkin aika jättää festarit taakse ja suunnata nenä kohti uusia kokemuksia. Mukavaa viikkoa!

Jenni

 

Suhteet Oma elämä Mieli Musiikki

food friday: maailman helpoin mansikkakakku

mansikkakakku resepti

Hejsan hejsan!

Nyt vihdoinkin alkaa kauppoihin ilmestyä ihania suomalaisia mansikoita, se jos jokin on varma kesänmerkki. Ja mitä parempaa niistä saakaan kuin mansikkakakun. Tätä tein pienenä aina kyllästymiseen asti, joten monen vuoden tauon jälkeen maistui se entistäkin paremmalta. Tässä pomminvarma resepti, jolla ei voi kuin onnistua.

Maailman helpoin mansikkakakku

Ota kolme samankokoista lasia, ja taytä ne samaankohtaan asti, 1 sokerilla, 1 kananmunilla (itse käytin kaksi) ja yksi venhäjauhoilla. Sekoita ensin kananmunat ja sokeri vaahdoksi, ja lisää vaahtoon sitten vehnäjauhot ja yksi teelusikallinen leivinjauhetta. Sekoita ne nuolijalla tai puulusikalla. Paista kakkupohjaa uunissa 180 asteessa, kunnes se on kypsää (noin 45 minuuttia).

Vaahdota kerma ja leikkaa osa mansikoista viipaleiksi. Halkaise kakkupohja kahtia, kostuta, ja täytä se kermavaahdolla sekä mansikkaviipaleilla. Päällystä kakku kermalla ja mansikoilla. Jos haluat, voit päällystää myös reunat tai sitten tehdä naked version, kuten kuvassa.

Niin yksinkertaista mutta niin hyvää! Kannustan kokeilemaan 🙂

Jenni

psst. ensi viikolla postausta festareista, pysy linjoilla!

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta Mieli