Perjantaishoppailut

Olen monen bloggaajan nähnyt viime aikoina mainostavan kauppojen kassipalvelua. En itse ole palveluun tutustunut mutta tänään se taas pongahti mieleen kun kävin kaupassa yksin nuoremman lapsemme kanssa.

Perusperjantaina Prisma tyhjäksi -reissu; kamalasti hankittavaa, vähän aikaa. Muksu kärryihin ja keräämään kärryt täyteen, kassajonoihin, kaikki tavarat kärryistä hihnalle, hihnalta kasseihin, kassit autoon, kiireellä kotiin ja hupentumana: kassien sisällön kerääminen auton peräkontista takaisin kasseihin, sisään raahaus, pöydälle tyhjennys ja vielä kaappiin siirtäminen. Sanonpa vaan, siinä sitä tiesi taas käyneensä kaupassa!

Vanhempi lapsemme onneksi jäi kotiin jatkamaan projektia leikkimökki. Sen etenemistä päivittelen taas ensi kerralla!

No, kauppareissu kaiken kaikkiaan oli tänään pitkä. Hankinta listalla oli mm. lisää kesäkukkia terassille. Niitä suuntasin hakemaan paikallisesta K-Raudasta kun näin alejen kunniaksi myös kukat oli jo alennettu -40%!

Lisäksi tuli haettua näppäimistö. Meillä käytetään netin selailuun pääasiassa puhelimia ja tablettia. Nyt kuitenkin kun tätä blogia pikkuhiljaa käynnistelen totesin, että ei mitenkään jaksa tekstejä näpytellä kosketusnäytöllä, joten hankkimaan tablettiin sopivaa näppistä! Edullinen bluetooth-näppäimistö löytyikin ja pienen asentelun jälkeen hyvin pelittää! Ihan jopa äät ja ööt, helpottaa varmasti tätä lukemista!

Näillä perjantaihankinnoilla kohti viikonloppua!

 

perhe ajattelin-tanaan hopsoa vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *