Matkalla jonnekin.

Rakastan matkustamista ja rakastan palata kotiin, olen siis erittäin onnellisessa asemassa. Olen myös kiitollinen siitä että olen saanut matkustaa ja nähdä maailmaa. Olen elämäni aikana käynyt Espanjassa kerran, Portugalissa kerran, Kreikassa kahdeksan kertaa, Italiassa kerran, Kyproksella kaksi kertaa, Domikaanisessa tasavallassa kaksi kertaa ja Thaimaassa kolme kertaa ja tietysti Virossa ja Ruotsissa monet kerrat. Tykkään palata tuttuihin ja hyväksi havaittuihin paikkoihin kuten määristä saattaa päätellä mutta toivon että lähivuosina näen uusia paikkoja. Olen matkustellut mieheni ja perheeni kanssa monissa kokoonpanoissa.

Thaimaa, Koh lanta

Koh lanta joulukuussa 2018.

 

Koh lanta on ihana. Varsinkin hotelli Rawi Warin. En ole koskaan ollut niin upeassa hotellissa, se vei kyllä sydämeni ja olen saanut onneksi olla siellä kaksi kertaa. Niin kaunista ja rauhallista. Ihmiset ystävällisiä, ihana aamupala, ihanan iso uima-allas ja parhaat sängyt missä olen nukkunut ja miten kaunista siellä on. Koh lanta on pieni ja super rauhallinen saari lähellä Krabia. En ole vielä käynyt muualla kuin Lantalla Thaimassa ja odotan että näen muutakin Thaimaata. Pienet saaret kiinnostavat ja haluaisin joskus käydä myös Bangkokissa, se on varmasti niin uskomaton paikka että kyllä siellä pitää päästä joskus käymään. Aasia kiinnostaa muutenkin, Bali on haaveena, Singapore, Andamaanit ja Malediivit myös.

Kaunein aamu ikinä Koh Lantalla joulukuussa 2018.
Kaunis auringonlasku Koh lantalla joulukuussa 2018.

 

Veneretki Koh Rokille, ensimmäinen kerta siellä oli Upea! Upein paikka missä olen käynyt ja lämpimin merivesisinne olisi voinut jäädä, muistelen sitä lämmöllä. Joulukuu 2017.
Auringonlasku joulukuussa 2017 Koh lantalla.
Rawi Warinin ranta joulukuussa 2017.

 

Thaimaassa ihanaa on hyvä ruoka, kauniit auringonlaskut, ystävälliset ihmiset ja lämpö. Luonto on kaunista ja kaikki hoituu todella hyvin ja vaivattomasti. Koh lantan ns. pääkaupunki Saladan on ihana pieni kylä jossa olemme käyneet monesti. Siellä on pakko käydä ihanassa kissakahvilassa ja isossa supermarketissa.

Koh lantalla joulukuussa 2016.

 

Kreikka, Kreeta

Kreikka on myös varastanut sydämeni, olen käynyt  Kreetalla, Rodoksella ja Skiathoksella. Kreetalla kuusi kertaa ja se on kyllä yksi lempi paikoistani. Ihana ruoka, ihmiset, lämpö, junaretket ja uiminen altaassa. Ihanaa.

Ihana Hotelli Oscar Agia Marinassa heinäkuussa 2017.
Minä Kreetalla heinäkuussa 2017.
Ruoka on Kreetalla kertakaikkisen hyvää, kuvassa souvlaki kesällä 2015.

 

Jokaisesta matkasta voisi tehdä oman postauksen, niin paljon on ihania tapahtumia ja kuvia ja miksei niitä postauksia voisi alkaa tekemäänkin pikku hiljaa, en millään voi kirjoittaa vain tulevaisuudesta koska menneisyydessä on niin paljon kaikkea ihanaa.

 

Dominikaaninen tasavalta, Sosua

Olen käynyt Karibialla kahdesti ja sekin on aivan ihana paikka. Olen asunut Sosuan kylässä Club Residencial hotellissa ja Karibialla on ihanaa samat asiat mitkä muuallakin, ruoka, lämpö, ihmiset ja täällä olen kokenut ihanimmat ja jännimmät seikkailut jotka ovat onnistuneet paikallisten mukana ollessa.

Sosuan ranta tammikuussa 2013.
Pina colada Sosuan rannalla tammikuussa 2013.

 

Olen molemmilla reissuilla päässyt käymään pääkaupungissa Santo Domingossa, ihanilla autiorannoilla, sikajuhlissa, Puerto platassa ja Capareten kylässä . Olen saanut matkoista paljon irti paikallisten tuttujen avulla jotka ovat vieneet meitä paikkoihin mihin normaalisti ei pääsisi.

Retki autiorannalle tammikuussa 2015. Tämä yksi kauneimmista rannoista missä olen ollut, Koh Rokin jälkeen.

 

Retki autiorannalle tammikuussa 2015.
Sosuan ranta tammikuussa 2015.

 

Tässä muutamia muita reissu kuvia muista maista =)

Italia, Sisilia kesäkuu 2016.
Italia, Sisilia kesäkuussa 2016.
Tallinna tammikuussa 2019.
Tallinna heinäkuussa 2018.
Tukholma vuonna 2018.

 

Unelmana olisi päästä käymään myös New Yorkissa, Kööpenhaminassa, Italiassa, Oslon vuonoilla, Pariisissa, Alaskassa ja Karibian saarilla.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *