Minä.

Ensimmäinen postaukseni käsitteli syitä miksi perustin tämän blogin, intohimoni kukat ja se että tämä on osa koulutehtävää joten seuraavaksi voisin esitellä itseni. Olen haaveillut bloggauksesta jo vuosia enkä ole valitettavasti saanut aikaiseksi perustaa omaa blogia vaikka omasta mielestä rahkeita siihen olisi ja nyt tuntuu että olenko jo jollain tapaa liian myöhässä. Olen ihan yllättynyt kuinka helppoa tämä on ja miten helpoksi tämä on tehty (Kiitos Lily). Kuvat näyttävät kauniilta ja tämä on tehty ihan raaka versiona ja miten upeaksi se voisi tulla jos tähän panostaisi paljon. Tässä siis esittely minusta.

Minä tänä keväänä.

Nimeni on siis Jenni ja täytän tänä vuonna 34 vuotta. En ole koskaan potenut minkäänlaista ikäkriisiä tai muuta kriisiä että tietyt asiat elämässä pitäisi tehdä tiettyyn ikään joten olen siinä suhteessa onnekas. Olen asunut suuren osan elämääni Lahdessa mutta nelisen vuotta asuin Helsingissä. Seurasin Jamie Oliverin ja siskoni innoittamana ravintolakokki kouluun  peruskoulun jälkeen ja ravintola-alalla vierähtikin erilaisissa tehtävissä 15 vuotta. Tapasin mieheni 2004 juuri valmistumisen jälkeen ja siitä lähtien olemme pitäneet yhtä. On suuri onni ja etuoikeus löytää tässä maailmassa ihminen joka on pysytellyt vierelläni nämä vuodet.

Me.

Rakastan yli kaiken läheisiäni, matkustelua, kotiamme, leipomista ja tietysti kukkia. Tein pitkän tien siihen että uskalsin heittäytyä opiskeluun ja kohti uutta ammattia ja vaikka siinä kesti vuosia niin nyt tuntuu että juuri oikeana aikana pääsin kouluun. Olen aina rakastanut kukkia ja perinyt mummoltani ja mummiltani rakkauden niihin. En ole vielä varma mihin elämä minut vie koulun päättymisen jälkeen mutta luulen että edessä on jotain ihanaa.

Elämäni ei ole ollut todellakaan aina ruusuilla tanssimista, se yllättää monen ihmisen koska instagram tilini ja facebook sivuni täyttyvät asioista joita rakastan enkä jaa julkisesti elämän kipukohtia ja niitä on ollut. Olen joutunut luopumaan tärkeistä ihmisistä elämässäni selviytyäkseni itse enkä tekisi mitään toisin. Toivon että elämällä on tästä eteenpäin luvassa minulle ihania asioita ja rankat ajat ovat takana päin. Valitsen olla onnellinen vaikka se välillä vaikeaa onkin.

Me.

Elämässä iloa tuottaa minulle myös: Hyvä ruoka, kuohuvat juomat, kynttilät, tuorepuristettu appelsiinimehu, puhtaat lakanat, lukeminen, joulu, tee, mansikat, vadelmat ja kullan tekemät karjalanpiirakat munavoilla.

Olemme mieheni kanssa haaveilleet jo pitkään koirasta ja toivon että se toive toteutuu lähivuosina, haluaisin myös panostaa hyvinvointiini enemmän ja tarkoitus olisi koulun alkaessa panostaa siihen, se että itse voi hyvin on kaikista tärkeintä. Haluaisin syksyllä myös sisustaa kotia uudelleen ja laittaa vanhoja tavaroita kiertoon.

Elämääni voi seurata päivittäin instagramissa nimimerkillä jennie_hoo.

Minä Tallinnassa viime talvena.

 

hyvinvointi oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *