Tervetuloa!

Hei Lily, onpas mukava tavata taas!

 

Edellistä palstaani täällä Lilyn sivuilla kerroin kirjoittavani Elämästä. Elämä, tuo aina niin kiehtova ja joskus myöskin kummastuttava ystävämme, tuntui kuitenkin hieman suurudenhullulta aiheelta piskuiselle palstalle. (Ja taisi se itse Elämä tulla minun ja palstankirjoittamisen väliinkin..)

Tällä kertaa liipataan läheltä, mutta kuitenkin mukavan tarkan linssin läpi. Annas kun selitän muutaman lainauksen avulla.

 

Henry Miller aikoinaan tokaisi seuravaa:

”The aim of life is to live, and to live means to be aware, joyously, drunkenly, serenely, divinely aware.”

Tietoisena elämisessä taas auttaa kulttuuri – tarkoittaa se sitten (kuva)taidetta missä muodossa tahansa, musiikkia, kirjallisuutta tai vaikkapa pyöräretkeä rannalle, jonka aikana nappaan tuhat kuvaa.

Kuten Kurt Vonnegut sen sanoi:

“The practice of art isn’t to make a living. It’s to make your soul grow”

Isolla sielulla eläminen se vasta mukavaa olisikin!

 

Mutta ei pelkoa – tämä palsta tulee olemaan kulttuurisnobbailusta kaukana. Kyseistä ilmiötä ei mielestäni tarvitsisi olla laisinkaan: kulttuuri on kaikkialla, ja se on kaikkia varten.

 

Suurien sanojen jälkeen hieman pienestä itsestäni: olen muutamaa opiskelukuukautta vajaa humanistimaisteri. Opintojeni lisäksi olen käynyt siinä sivussa elämänkoulua Länsi-Euroopan sydämessä, kuvankauniissa Amsterdamissa. Romupyörälläni hurjastelun ja kanavien päällä luistelun lisäksi hymyn huulilleni tuovat kaupungin mahtavat mahdollisuudet kulttuurin saralla. Taidan käydä konserteissa viikottain, galleria-avajaiset ovat lempparipuuhaani ja kirjakaupat ovat toinen olohuoneeni. No, kaikesta tästä huolimatta saatan löytää itseni keittiöstä turisemassa muotiblogien uusimmista käänteistä muotia opiskelevien kämppisteni kanssa. Tai töllöttämästä Rachel Zoeta agentti Dale Cooperin sijaan..

 

Vielä kerran siis tervetuloa Kult!:n matkaan!

Kommentit (2)
  1. Kiitos kaunis – ihanaa olla takaisin!

  2. Ihanaa, että olet palannut, tervetuloa <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *