Glamping – telttailua terassilla

Heippa!

Ihan alkuun ihan mielettömän paljon kiitoksia viime postauksesta tykänneille, sekä viestiä laittaneille. Yksi bloggaamisen parhaita puolia on mielestäni nimenomaan teidän kanssa vuorovaikutuksessa oleminen. Harmikseni olen tässä vuosien saatossa huomannut, että blogeihin kommentointi on vähentynyt radikaalisti, mutta tässä Lilyssä on se mukava puoli että voi ihan vaan tykätä postauksesta instagramin tavoin ja sekin lämmittää mieltä. Sain teiltä enemmänkin instagramin puolella kommentteja ja sekin sopii minulle enemmän kuin hyvin! Jos satut tänne blogiin, niin otathan seurantaan myös instatilini joka on @evelinakultahippu.

Aihe josta lähdin teille kirjoittelemaan oli mun taannoinen ensimmäinen ulkoilmayöpyminen hetkeen. Varsinaiseksi telttailuksi sitä tuskin voisi kutsua, mutta jos englanninkielinen ”glamping” on tuttu termi niin tämä osunnee lähemmäksi sitä. Mieheni on ehdottomasti meistä kahdesta ulkoilmaystävällisempi, mutta olen hänen kauttaan oppinut nauttimaan ulkoilmasta, metsästä sekä yleisesti luonnossa liikkumisesta.

Lupasin hänelle jo talvella, että lähtisimme yhdessä telttailemaan tämän kesän aikana, mutta päätettiin aloittaa hiukan pehmeällä laskulla ja yöpyä meidän omalla terassilla näin alkuun! Täytimme siis ilmapatjan, virittelimme hyttysverkon ja sytytimme kynttilät. Mutta se mikä mun mielestä telttaillessa on tärkeintä on luonnollisesti ne eväät. Ja koska niiden järjestäminen paikalle oli tällä kertaa niin helppoa niin niihinhän me panostettiin! Sain näistä crostineista jonkun verran kyselyä jo instassa kun stoorien puolella julkaisin niistä kuvan, tänne blogin puolelle olisikin helppo niistä laittaa teille tarkemmin mitä niissä oli. Lupaan laittaa erillisen postauksen niistä viikonlopuksi teille jotta jos joku haluaa niin saa viikonloppuna herkutella!

Palataan kuitenkin hetkeksi meidän telttailuun (ilman telttaa..)
Long story short – palelin koko yön, ja aamuyöllä alkoi hirveä ukkonen ja sade, mutta en antanut periksi ja hiipinyt sisälle. Muutoin oli ihanan tunnelmallista ja meillä oli mielettömän onnistunut ilta. Toistaiseksi ei olla ihan metsään asti päästy yöpymään, katsotaan tuleeko sen aika vielä tänä kesänä :).

Tämä viikko on mennyt vähän uuden oppimisessa, kun aloitin usean vuoden jälkeen taas opiskelut. Paljon uutta, mutta äärimmäisen mielenkiintoista enkä malta odottaa että opiskelut pääsee alkamaan kunnolla!

Kommentit (1)
  1. Herkulliset crostinit – Kultahippu | Lily
    22.8.2020, 13:08

    […] Nyt tulee aika peräkkäin kaksi postausta, sillä lupasin teille että julkaisen blogiin vähän vinkkejä näiden herkullisten crostini-leipien tekoon. Teimme näitä evääksi mieheni kanssa kun yövyimme terassilla keskikesän aikaan, siitä tarkemmin postauksessa täällä. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *