Miten tässä näin kävi?

Siis mitä!

Minä täällä taas kirjoittelemassa blogipostausta? Miten tässä näin kävi ja miten tähän päädyttiin?!
Siinä kysymys joihin löytyy varmasti enemmän kysymyksiä kuin mihin minulla on antaa edes vastauksia. Pitkän haaveilun jälkeen kuitenkin päätin teidän kannustamana taas tarttua koneeseen. Kovin suuria odotuksia tai lupauksia en aseta itselleni blogin suhteen, vaan päätin että kirjoitan juuri siitä mikä itseäni kiinnostaa ja silloin kun se tuntuu itsestäni hyvältä. Tämän uskon palvelevan myös teitä lukijoita, sillä väkisin tuotettua tekstiä ei ole kenenkään kiva lukea!

Osa teistä ehkä tunteekin minua ja aiempaa blogiani, jonka kirjoittamisen olen aloittanut vuonna kivi ja kenkä. Olen siis toisaalta aika konkari, mutta eron jälkeen tuntui oikealta sulkea blogi. Olin elämässäni muutaman vuoden suoraan sanottuna aika hukassa, ja tuntui että sen sijaan että olisin päättänyt omasta elämästäni, se vei minua ihan täysin. Olin henkisesti välillä todella pohjalla, mutta tapani mukaan en sitä tietenkään halunnut kenellekään näyttää.

Aika tarkalleen vuosi sitten elämäni otti täyskäännöksen kun tapasin nykyisen mieheni. Tai oltiinhan me tunnettu jo entuudestaan,mutta meille ikäänkuin sattuman kaupalla tarjoutui tilaisuus tutustua paremmin ja se oli aikalailla menoa samantien kummankin osalta. Kaksi perhettä sulautui yhteen kuin itsestään ja pian meitä asuikin saman katon alla seitsemän henkeä. Me vanhemmat, sekä viisi tytärtä. Teille siis jotka olette pitkään jo toivoneet minun avaavan blogini uudelleen, saatte kiittää miestäni. Nyt tunnen olevani elämässäni juuri siinä missä minun kuuluukin olla, jonka vuoksi uskallan ja haluan taas jakaa pieniä palasia meidän elämästä myös teidän kesken!

Siitä millaisen suunnan blogini ottaa, on vielä hiukan epäselvää. Pieniä palasia meidän elämästä, mun ja lasten vaatekaapista, juhlia, leivontaa, sisustusta, uusia opintojani ja ajatuksiani siitä sekä juuri sitä mitä mieleeni sillä hetkellä tulee. Kysymyksiä sekä postaustoiveita otan mielellään vastaan!

Kiitos että olette mukana tässäkin matkassa <3!

Kommentit (5)
  1. Kiva, että oot avannut blogin taas! Vanhan blogin sulkeuduttua aina silloin tällöin käynyt katsomassa, jos olisit postannut jotain jo 😀

    1. Oi vitsit, kävin jo aiemmin kommentoimassa tähän mutta jostain syystä kännykältä se ei tänne tallentunut!
      Kiitos ihanasta kommentista <3!

  2. *blogia
    (Näköjään olin niin innoissani, etten osannut edes kirjoittaa 🙈)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *