Blue

Kultainen

Eilen illalla ajattelin keittää teetä. Äiti oli ostanut minulle Indiskasta pussin Chaita, ja juuri kun olin saanut pakkauksen auki, se lipesi käsistäni ja irtoteet levisivät pitkin keittiön lattiaa. Normaalioloissa olisin kurtistanut kulmia ja ryhtynyt siivoushommiin, mutta eilen en osannut tehdä muuta kuin purskahtaa itkuun.

Kuten edellisessä postauksessa avasin, loka- ja marraskuu ovat olleet aikamoista pyöritystä. Kulunut vuosi on muutenkin ollut henkisesti hyvin raskas; on ollut suruja, vastoinkäymisiä, romahduksia, hidasta eteenpäin ryömimistä ja näiden aiheuttamaa itsesäälissä kierimistä. Tiedättekö sellaisen olotilan, kun tarmokkaasti yrität tehdä uusia asioita ja parantaa elämänlaatua, niin sitten nurkan takana vaanii joku, valmiina kaatamaan sinut maahan?

Siihen kaatumisen pelkäämiseen väsyy. Niin, ettei lopulta enää edes viitsi yrittää. Pienetkin vastoinkäymiset saavat valtavat mittasuhteet ja niistä yli päästäkseen joutuu ponnistelemaan valtavasti. Pikkuhiljaa alkaa epäilemään kaikkia valintoja elämässä ja ennen kaikkea itseään. Jos tuntee antaneensa kaikkensa, eikä se riitäkään, mitä täytyy tehdä? Itseensä uskominen ja toisten saavutuksista iloitseminen on hyvin vaikeaa (vaikka en koekaan olevani mitenkään kateellinen ihminen), kun makaa naamallaan maassa, elämä ympärille levinneenä. Vähän niin kuin se chaiteepussi.

En usko mihinkään uuden vuoden magiaan, mutta nyt kovasti toivon, että ensi vuosi olisi vähän suotuisampi. Vuoteen 2014 on mahtunut paljon kivoja juttujakin, sitä en kiellä, mutta valitettavasti ne huonot kokemukset ovat jyränneet hyvät hetket alleen. Mutta sellaistahan se elämä on, rapatessa roiskuu ja tekevälle sattuu. Onneksi rinnallani on ihminen, joka kuulee nyyhkimiseni ja saapuu paikalle, halaa minua lujasti ja siivoaa sitten teemuruset kanssani. Onneksi kaikesta ei tarvitse selvitä ihan yksin.

 

"What if I fall? 
Oh but my darling, what if you fly?"
- Erin Hanson

(Tämä lainaus on mielestäni hirveän lohdullinen. Aika pinterest, mutta haluaisin kuitenkin melkein tulostaa tämän seinälle muistuttamaan, että joskus vielä onnistaa, kun vaan jaksaa yrittää.)

Kommentit

Bisous, Roosa (Ei varmistettu) http://forgivemeautumn.blogspot.fi/

kurjaa, että on ollu kurjia aikoja, en oikein osaa muuta kun toivottaa vaan hurjasti tsemppiä kaikkeen! tee kivoja asioita aina kun pystyt ja ole lempeä itelles ♡ "this too shall pass" on ehkä se kliseisin sanonta tässä tilanteessa mutta sitä toistelen itselleni kirosanojen lomassa aina kun tuntuu että kaikki on päin persettä :--D

Kultainen

Samaa lausetta olen itsekin miettinyt! Syvällä sisimmässään sitä tietää, että kaikki menee kuitenkin kohti parempaa ja vaikeudet kasvattavat, mutta se rämpimisvaihe on aina niin syvältä. Kiitos tsempeistä, yritän olla lempeämpi itselleni! :-*

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei, ihan megatylsää että on noin koeteltu. Mä koetan vankasti uskoa siihen, että kun asiat menee kaikki pieleen, on jossain vaiheessa tapahduttava hyviä juttuja. Toivottavasti ne hyvät jutut tulee sun luo pian, mieluiten jo nyt joulukuussa. On jotenkin tosi lohdullista ajatella että uusia alkuja on niin monia; uusi viikko, uusi alkava kuukausi, uusi vuodenaika, uusi vuosi, uusi ikävuosi. Hyvät ajat tulee <3

ida365 xxx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

ohops, se olin minä, painoin enteriä liian nopee! ^

Kultainen

Samaan haluan itsekin uskoa! Että elämässä tulee tapahtumaan jotain superhienoa vielä, kun nyt näin potkitaan. Olet oikeassa uusista aluista. Vähän olen karsastanut uuden vuoden hypetystä, mutta onhan siinä jotain symbolista merkitystä, ainakin voi vetää rastin seinään yhden ajanjakson päättymiselle. Kiitos Ida <3 

aannukka

Ei vitsi, samaistuin tähän ihan tosi hyvin. Nimittäin täällä päässä on ollut myös vähän turhankin rankka vuosi! Kirjotin just tänään päiväkirjaan, että "toivottavasti ensi vuosi olisi vähän hellempi". Pidetään peukut pystyssä, että näin olisi molempien kohdalla! :-)

Kultainen

Jotenkin lohdullista tietää, ettei ole ongelmien kanssa yksin, vaikka tietenkään ei mitään vaikeuksia muille ihmisille toivokaan. Täälläkin sormet ja varpaat ristissä, ensi vuoden on oltava parempi! :-)

nosussu (Ei varmistettu)

Täällä on paljon sellaista, mitä ei voi ymmärtää, Muumimamma sanoi itsekseen.
Mutta miksi kaiken sitten pitäisi olla ihan samanlaista kuin se tavallisesti on?
Luultavasti myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu.
- Muumipappa

Auringonnousuja uuteen vuoteen rakas ystävä &lt;3

Kultainen

Voi Sussu <3 Ihana sitaatti, kiitos.

EveliinaN. (Ei varmistettu) http://liinabohemia.blogspot.cz/

Ihan kuin olisin lukenut omaa tekstiäni vuosi sitten.
Tässä vaiheessa sanon vain: jonain päivänä vielä lennät. Usko siihen.
Voimia!
https://www.youtube.com/watch?v=PaFmY09m36U

Kultainen

Kiitos :--) Tiedän, että jonain päivänä voi huokaista helpoituksesta, että selvittiinpäs tästäkin ajanjaksosta. Olen vain sen verran kärsimätön luonne, etten malttaisi odottaa sitä helpotusvaihetta.

Toimitus
Toimitus

Heippa Kultainen! Huomasithan, että ihana blogisi on päässyt Lilyn joulukalenterin vitosluukkuun? :)

http://www.lily.fi/blogit/toimitus/luukku-5-kultainen

Kultainen

Voi että! Kiitos kaunis kunniasta <3

värikästä - eerika (Ei varmistettu) http://weatherischancing.blogspot.fi/

voi kurjuus. toivotaan, että elämä helpottuu viimeistään silloin, kun kevät tunkeutuu valona ikkunoista sisään ja ilma raikastuu. olethan lempeä itsellesi ja kehut vähän itseäsi siitä, että selvisit tästä vuodesta. uusivuosikin tuo merkityksensä esille silloin, kun sitä tarvitsee. rohkeutta sinulle.

everything will be okay in the end.
if it's not okay, it's not the end.

Kultainen

Kiitos Eerika :-* Ensi vuosi tulee olemaan hyvä, siihen haluan uskoa. Enkä anna niinkään pienen asian kuin esimerkiksi takaraivossa kummittelevan opparin pilata sitä!

Johanna - Kotilo (Ei varmistettu) http://divaaniblogit.fi/kotilo/

Voi sentään. :/ Jos yhtään lohduttaa, niin ainakin harjoittelussa onnistuit ihan kaikessa mihin ryhdyit! Mun vuosi on ollut muuten hyvä, mutta syksyyn on liittynyt paljon rankkuuksia. Sellaista on elämä, likoa ja hikeä, sanoi Uppo Nallekin konsanaan. Ihanaa joulunodotusta Katja. Kohta koittaa lepo!

Kultainen

Kiitos Johanna, harjoittelu kuuluikin niihin tämän vuoden kivoimpiin juttuihin :-) Toivotaan että meidän kummakin ensi vuosi alkaa kevyempänä ja on valoa täynnä. Kuin myös kivaa joulua sinne! <3

TiinaK (Ei varmistettu)

Tuo on niin tuttu tunne, että kun hirveästi yrittää kaikesta hankaluudesta huolimatta tehdä kaikkensa ja sitten tulee joku, joskus ehkä jopa vähän tyhmäkin juttu, joka lannistaa yhtäkkiä ihan kauheasti. Yks kirsikka siinä paskakasan päällä ei tunnu kauheesti lohduttavan. Nyt kaatunut teepussi itkettää, vaikka normaalisti ei; on niin kauheasti prosessoitavaa että tulee tuollaisia tunneryöpsähdyksiä. Mutta sekin on vain väliaikaista. Ja se ei haittaa yhtään jos teepussi tai kärpänen ikkunan välissä itkettää! Jos yhtään lohduttaa niin en epäile hetkeäkään ettetkö sä löytäis elämällesi ne sinulle oikeat valinnat ja myös onnistuisi niissä tavoitteissa jotka haluat saavuuttaa. Tsemppiä ja mahtavia mahdollisuuksia ens vuoteen ja kaikkeen ja go gurl!

Kommentoi