Tule jo talvi

Kun kaksi = neljä

Halloween tuli ja meni joten mun osaltani syksy sais nyt olla virallisesti paketissa ja odotan jo lunta ja pakkasta. Olen useampana vuonna kaivertanut Halloweenina kurpitsasta lyhdyn ja niin halusin tehdä tänäkin vuonna. Tuon melkein 3- vuotiaan mielestä halloweenkurpitsat on pelottavia, joten hetken aikaa piti miettiä että minkälaisen kuvan sitä voi kaivertaa ettei lapselta mene yöunet. Sovittiin että koska tää tyyppi hymyilee, on se hyvä tyyppi ja lapsi ei sitä pelännyt.

Teen yleensä aina kurpitsan kaivertamisen ohessa yli jäävistä lihoista piirakkaa ja niin tein tälläkin kertaa. Kyseinen kurpitsa ei kuitenkaan ollut kovinkaan lihaisa joten reseptin kanssa joutui hieman soveltamaan. Päälle tullut tuorejuustokuorrute pelasti ehkä kuitenkin hieman tilannetta vaikka itse piirakka ei nyt mikään mestariteos ollutkaan.

Ensi sunnuntaina vietetään jo isänpäivää. Esikoinen askartelee aina isälleen päiväkodissa kortin ja yleensä jonkin pienen lahjankin, joten kotona askartelimme erikseen kortin vielä papalle. Nyt kun tytöt on vielä pieniä, on ihanaa kun voi ottaa talteen näitä käsien ja jalkojen kuvia sormivärien avulla. Molemmista on otettu myös vauvakirjojen väliin käsien ja jalkojen jäljennökset, niitä on sitten kiva vertailla kasvavaan jalkaan myöhemmin. Näin Facebookissa kuvan tällaisesta hirvikortista joka oli toteutettu käsien ja jalkojen kuvilla ja pakkohan se oli tällainen tehdä papalle. 

Kävimme E:n syntymän jälkeen newborn- kuvauksessa Vantaalla aivan ihanassa paikassa Marjo Mauno Photographylla (googlettakaa, tai etsikää facesta/instagramista. Kuvat on IHANIA). Emme olleet tilanneet vielä paperikuvia vaan ne odottivat drop boxissa inspiraatiota, joten nyt tilasin tyttöjen yhteiskuvasta taulun sekä papalle että tyttöjen isälle. Lisäksi tilasin muista kuvauksen kuvista pienemmät kuvat, jotka tulevat Ikeasta ostettuun kollaasikehykseen. Kuvat on niin ihania että joka kerta niitä katsoessa pidättelen hengitystä <3 

Otimme tuolloin siis E:n newborn- kuvat hänen ollessaan viikon ikäinen, samalla otimme koko perheestä kuvia sekä tietysti myös tytöistä sisaruskuvia. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Marjon sivuihin ja kuviin, aivan ihana nainen ja tapa kuvata ja käsitellä lapsia oli sydäntä lämmittävä. Studiolla oli otettu kaikki huomioon pienten kuvattavien varalta ja meillä oli todella tervetullut olo.

Kommentoi