Uusia rutiineja 2: Eväät töihin
Aikoinaan minulla oli lähes aina eväät töissä mukana. Sitten jotain tapahtui, en tiedä oliko se oma laiskuus vai lounaskavereiden siirtyminen lounasruokalan puolelle, mutta pikkuhiljaa lähimmästä lounasruokalasta tuli minullekin ”tapa”. Ruokalassa on salaattipöytä jonka antimia tulee lapattua reilusti lautaselle lämpimien ruokien kylkeen, mutta silti usemmin olo on turpea ja suuhun jää paha maku (liha- ja kasvisliemikuutiot). Kyseinen lounasruokala on tehtaan yhteydessä, joten lämmin ruoka on aika ”äijäruokaa” miesvoittoisen asiakaskuntansa myötä. Nyt totesin että paras vaihtoehto on lopettaa nuriseminen ja palata omiin eväisiin. Nyt niskasta kiinni ja eväiden pakkaamiseen!
Kuinka helpottaa eväiden ottamista:
– Tee eväät jo illalla valmiiksi kaappiin, aamukiireessä on hyvin epätodennäköistä että mitään tulee tehtyä
– Tee kerralla usean päivän eväät
– Monipuoliset salaatit syntyvät helposti jääkaapin sisällöstä ja edellisten päivien jämistä