Hamam-mam-mmm

lina_kylpyhuone_1.jpg

lina_kylpyhuone_2.jpg

lina_kylpyhuone_3.jpg

lina_kylpyhuone_4.jpg

Hamam-pyyhkeitä on käytetty vuosisatojen ajan turkkilaisissa kylpylöissä. Viime aikoina niitä on alkanut putkahdella esiin täällä Suomessakin ja hyvä niin. Sen verran kauniita ovat. Tampere on jopa saanut oman liikkeen, joka on pyhitetty vain Hamam-pyyhkeille.

Törmäsin lina-putiikkiin sattumalla paahtaessani kaupungilla. Liike olikin putkahtanut Aleksanterinkadulle aivan vasta. Liikkeen pitäjä sai minut hyvin nopeasti vakuuttumaan pyyhkeiden hyvistä ominaisuuksista (keveys, helppohoitoisuus ja imukykyisyys) ja nappasin mukaani kaksi pyyhettä kokeiluun. Jos lupaukset pitävät paikkansa, käyn kyllä noutamassa vielä pari lisää.

Kuvissa näkyy myös kylpytilamme miniremontin jälkeen. Vanhat lasitiiliset suihkusienät purettiin ja lattiat päällelaatoitettiin näillä. Suihkuseinäksi valitsimme mittojen mukaisen lasiseinän ja tumma saunan ovi vaihdettiin kirkaslasiseen (kiitos vielä isälleni asennusavusta). Sinisen lasimosaiikin maalasin posliinitussilla kokonaan mustaksi, aiheesta kirjoitin aiemmin täällä.

Pieniä muutoksia, isoja iloja. 

koti sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *