Viikonlopun kulttuuririennot

Perjantaimme alkoi automatkalla vanhempieni luokse, josta jatkoimme miehen kanssa kaksin Helsinkiin odotettuun musiikkielämykseen. Sitä ennen etsimme kuitenkin vatsantäytettä ja tarkoituksemme oli kokeilla hetki sitten avattua Kaartin Hodari & Hummeria, mutta harmiksemme paikka oli täynnä jonoksi asti, joten päädyimme pahamaineiseksikin luokiteltuun Hans Välimäen Midhilliin. Miljöö oli miellyttävä ja palvelu hyvää, mutta itse ruoasta en valtavia elämyksiä saanut. Päällimmäiseksi muistoksi jäi pääni ja pöydänkulman kohtalokkaasta kohtaamisesta seurannut kuhmu sekä illan mukana seurannut miellyttävä päänsärky.

Illan kohokohtamme oli kuitenkin Finlandia-talolla Royal Philharmonic Concert Orchestran rock-pläjäys. Mielenkiintoinen yhdistelmä, joka ei kyllä varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Massiivisen orkesterin tulkitsemana Coldplayn Fix You ja Adelen Someone Like You saivat ihon kananlihalle ja Queenin klassikot nyt vaan toimivat aina. Mahtavaa!

Lauantaina sukuloinnin päätteeksi suuntasimme vielä leffaan hieman toisenlaisissa tunnelmissa. Antiikin aikaan sijoittuva 300: Rise of an empire ei väkivallassa säästellyt mutta leffan sarjakuva- ja tietokonepelimäisyys oli kyllä sen verran tyylikästä katseltavaa että nautinto sekin.

Aika mukava viikonloppu, taitaa tulla uni tänään helposti!

insta_finlandia_concert.jpg

 

suhteet ystavat-ja-perhe musiikki leffat-ja-sarjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *