IhanaMies-kilpailu. Kuka olisi sinun unelmakosijasi? Vastaa ja voita ilta ihanien miesten kanssa.

george-clooney-tie1.jpg

Tämä viikko on omistettu Kuplissa miehille. Eikä tietenkään mille tahansa miehille vaan ihanille miehille. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esittelemme, pohdimme ja ylistämme ihania miehiä ja heidän ominaisuuksiaan. Vastanneiden kesken arvotaan myös #ihanamiespalkinto, joka on Coca-Cola Lightin tarjoama kutsuvierastilaisuus Rock The Ballet -näytöksessä Savoy-teatterissa. Lippujen lisäksi Coca-Cola Light ja Kuplat tarjoavat ruokaa ja kuplivaa ennen näytöstä voittaneelle ja hänen avecilleen. New Yorkista saapuvassa Rock The Ballet -ryhmässä on mieskoumeuden lisäksi kyse tästä. 

George Clooney posottaa postauksessa juurikin siksi, koska hän meni ja yllätti kosaisemalla asianajaja-tyttöystäväänsä Amal Alamuddinia viime viikolla. Johtaako tämä sitoutumiskammoisena tiedetyn Georgen kosinta alttarille on toissijaista, sillä meitä kiinnostaa tietenkin miten hurmuri päätyi kosimaan? Aikasta perinteisesti nimittäin. Näyttelijä tarjoili siis ennen kosintaa Amalille ihan isse valmistamansa aterian kotonaan Hollywoodissa. Joku muukin on joskus kuvitellut, että moinen voisi johtaa kyseiseen toimintaan.

Mutta siis kilpailuun. Maanantain piristykseksi realistinen kysymys: Kenen julkkis-miehen kosinnasta olet joskus salaa haaveillut? Tai jos nyt toivoisit jonkun sinua nyt kosaisevan olisiko se kenties Robert Pattinson, Cheek, vai ehkä se Jared Leto? Vastaa ystävällisesti kommentoi-kenttään ja voita siis tämä kutsu itselle ja ystävällesi.

ihanamies_kutsu_kansi_0.png

Miks mun cokiksen kanssa ei tuu aina tämmöstä?

1393968158_leonardo-dicaprio-560.jpg

Itse olen henkilökohtaisesti huojentunut, etten lähtenyt teini-iän unelmakosijani Leonardo DiCaprion kelkkaan. Hän kun on osoittautunut hyvin eikosivaksi- tyypiksi, joka tapailee vain alusvaatemalleja ja äitiään.

Kuvat: OscarsNOM/Coca-Cola Light

Kommentit (21)
  1. Ryan Gosling. Todellakin Ryan Gosling.

  2. OlemusAjattelija
    17.5.2014, 07:33

    Ihanin mies on tietenkin Gregory Peck vuodelta 45. Omnomnom.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *