Aika avautuminen prinsessa Madeleine!

Kuplia

Puheenollen haastateltavan ehdoilla tehdystä haastattelusta prinsessa Madeleinen kansijuttu ruotsalaislehti Perfect Guiden uusimmassa numerossa oli juuri tällainen!

Olen aikaisemminkin kirjoittanut näkemyksiäni hemmotellusta Maddesta, ja nythän prinsessa pääsee näyttäytymään Guiden jutussa vallan hyväntekijänäkin! Se, että hän on pakoillut aikoinaan kihlauksensa päättymistä petturimiehestään Jonas Bergströmistä New Yorkiin Madde kuittaa jutussa "kaikella on tarkoituksensa"-fraasilla. Muuten jutussa puhutaan vain Madeleinen (suoja)työpaikasta World Childhood-järjestössä.

- Uskon, että kaikella on tarkoituksensa. Olen todella iloinen ja kiitollinen siitä, että minulla on mahdollisuus asua New Yorkissa ja työskennellä World Childhoodin parissa, prinsessa analysoi haastattelussa. Wuhuu! Ja seuraava pari vuotta shoppailulomaa on taas tälla lauseella kuitattu!?!

Madden työpaikassa on siis kyse kuningatar Silvian perustamasta hyväntekeväisyysjärjestöstä, joka on mielestäni tarjonnut Maddelle vain hyvän tekosyyn shopata ja hengata miljonääri-poikaystävänsä Chris O'Neillin kanssa Nykissä. Madeleinen kriisistä on nyt kaksi vuotta aikaa, joten eiköhän sydänsurut ole nyt taputeltu. Jollakin ruotsalaisia veronmaksajia oli nyt lepyteltävä, joten haastattelu (jossa ei lopulta sanottu yhtään mitään) oli ajoitettu Nobel-juhlallisuuksien alle. Maddehan skippasi viikonloppuna pidetyt juhlat jo toistamiseen peräkkäin. Ja isosisko Victoria kannatteli vauvamahoineen jälleen yksin ruotsalaista monarkiaa.

Mitä luulette aikooko Madeleine palata enää Ruotsiin? Kuinkahan paljon Madden pakoiluun vaikuttaa eks-Jonaksen ja eks-ystävä Stephanien avoliittoon asti edennyt suhde? Tästä kolmiodraamasta kirjoitin aikaisemmin täällä.

kuva: AOP

 

 

Kommentit

Joanna Palmén
Rönsy

Ruotsin Ellessä oli kans kerran erittäin näyttävä kansijuttu-haastattelu Maddesta, jota mainostettiin isosti kaduilla ja metroasemilla. Menin minäkin lankaan ja ostin lehden (olen vuosia haaveillut omasta Madde-haastiksesta). Juttu oli alusta loppuun niin epäkiinnostavaa lätinää hyväntekeväisyydestä, että pisti oikein vihaksi. Lopussa vielä kursiivilla kerrottiin, että jutun kirjoittaja oli töissä siinä Madden lafkassa. "Journalismia".

Emilia Pyykkönen
Kuplia

Kai Madeleinen julkisuusarvo on sitten niin korkea, että "toimittajat" suostuvat mihin vain saadakseen jutun. Jos haastateltavan pitää noin tarkasti valvoa antamiensa juttujen sisältöä, on hänellä pakko olla jotain pelättävääkin. Jos kuninkaallinen ei ole valmis puhumaan yksityiselämästään, on hänen oltava ainakin julkisesti valmis perustelemaan elämäntyyliään ja arvojaan. Tuollaisten suojajuttujen antaminen vahvistaa vain kuvaa, että tässä feikataan nyt ja pahasti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksei Maddea saada kuriin?? Kummallista.

Autosta tullessa osasi peittää puvun etumuksen mutta nyt näkyy kovasti tahroja.. ei sentään sitten ainakaan liian montaa avustajaa matkassa sentään mukana!

Alannainen

Samaa mieltä, Perfect Guidea en oikein voi edes pitää journalismina. "Haastattelun" on kenties jopa tehnyt se Madden kaveri (en muista nyt nimeä), joka kirjoittelee "reportaaseja" luksusmatkoiltaan kyseiseen läpyskään?!

Kirjoitin viime talvena kirjan Prinsessa Madeleine, ja kun tuolloin kävin arkistoja läpi, riittivät yhden käden sormet laskemaan hänestä tehdyt kunnon haastattelut. Joannan mainitsema Ellen juttu oli DI:n ohella ainoa poikkeus viime vuosien aikana, ja sen kirjoittanut Josephine Genetay on Silvian kummityttö. Epäilemättä kaikin puolin objektiivinen ja kriittinen tarkkailija. ;) Joten ei ihme, että Madden kohdalla viisi lausetta hyväntekeväisyydestä vastaa jo "haastattelua".

Yleisesti aiheesta: Sydänsurut lienee paranneltu, mutta kyllä mulla riittää myös ymmärrystä Madeleinea kohtaan. Kukaan, joka ei ole elänyt julkisuudessa kapaloista asti, ei varmaan ihan täysin voi sisäistää, kuinka paljon Madde on saanut osakseen ihan vain siksi, että on syntynyt prinsessaksi. Joten sikäli ymmärrän, että hän haluaa pysyä Nykissä. Toki Victoriakin on julkisuuden henkilö, mutta hänellä onkin selkeä tehtävä, tulla kuningattareksi. Madeleinen kontolle jää vain edustaa ja tehdä edes jotain hyödyllistä mokaamatta koko perhettä. Tietty hän elää yltäkylläistä ja shoppailuntäyteistä elämää, mutta tuskin sen kummempaa kuin muutkaan samanikäiset ruotsalaistytöt hänen yhteiskuntaluokassaaan.

Voi tosin olla, että hän jonain päivänä luopuu kruunusta. Niin ainakin Herman Lindqvist mulle arveli. Saas nähdä. Mutta en yllättyisi, jos hän jäisi Amerikkaan.

Az (Ei varmistettu)

Hei,

anteeksi tyhmä kysymys, mutta mitä sen Madden siis "pitäisi" tehdä? Pönöttää juhlissa? Miksi se auttaisi ketään yhtään enempää kuin Nykissä hengailu? En siis oikeasti tiedä, sivistäkää. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

minulle on ihan sama mitä tekee ja missä ja kenen kanssa, ei siitä tule kunigatarta,vickestä tulee siksi hänellä enemmän vastuuta ja edustamista

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.