Oh, Ridge!

ridge_001.jpg

Kun vihdoin tapasin Sinut eilen oh, Ridge Forrester, puhuimme aivan liikaa Ronn Mossista. Olisin oikeasti halunnut tietää, oh Ridge, mitä kuuluu Brookelle? Tai niille kaikille lapsillesi ja lapsipuolillesi, kuten tyttärellesi Bridgetille, joka rakastui sinuun? 

ridgeemppu_003.jpg

Mutta Ronn Moss, 61, ei välitä enää niinkään Ridgestä. Ronn haluaa ohjata elokuvia ja kiertää Amerikkaa bändinsä kanssa.

ridgeemppu_001.jpg

Hienoa Ronn, että toteutat unelmiasi, mutta..oh Ridge, meille tulet olemaan aina Ridge Forrester.

ridgeemppu_004.jpg

Ja koska aikamme oli rajallinen oh, Ridge niin jäämme mielenkiinnolla seuramaan vellovia spekulaatioita siitä, miksi oletkaan täällä.. Me kaksi tiedämme sen oh, Ridge. ( ja eikös sit kuulu levittää silmät lautasen kokoisiksi, kuten tolla Kassi-Almalla kuvassa..?)

Ala-asteen lempisarjani oli Kauniit ja rohkeat. Sittemmin olen tipahtanut sarjan tapahtumien käänteistä, mutta luen välillä juonipaljastuksia suurella huvittuneisuudella. Löytyykö täältä Ridge tai Kaunarit -faneja? Ja miksi sinä luulet, että Ridge Forrester on Suomessa? 

 

 

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (8)
  1. Mä uskon et mun dramaattinen luonne johtuu siitä että oon kahtonu Kaunareita jo pikkulapsesta asti. 😀 Kaverit hämmentyy vieläkin kun puhutaan joskus lastenohjelmista ja mä en muista mitään koska oon vaan kahtonu äitin kaa Kaunareita….. Brooke on kyl mun lemppari koko sarjassa. Siinä on moderni nainen jolla on homma hanskassa, mutta hanskat hukassa 😀

    1. Kaunarit valmistaa varmasti myös käsitteleemään tulevia ihmissihdedraamoja 😉

  2. Miestäni huvitti aamulla lukea uutisia tuosta HJK – Honka matsista, kun isoimmaksi nostettu asia koko pelistä oli se, että Ronn Moss oli sitä katsomassa!

    1. Hih, vaikka tosiaan varmasti kukaan muu stadionilla ei ollut tullut katsomaan Ridgeä. ( se kun oli salaista tietoa)

    2. Mä taas jäin eilen kattoon Urheiluruutua ihan sen takia kun olin kuullut Ridgen olevan katsomossa, mutta sitä ei ees mainittu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *