Huippiksen Jay Manuelin tuomio juntti-korkkareistani.

Kuplia

Laitoin siis eiliseen Amerikan Huippumalli haussa-tuomari/stylisti/meikkaaja Jay Manuelin pressiin tarkoituksella ylleni lempi-korkokenkäni. Olen ostanut kengät aikoinani päästessäni ylioppilaaksi vuonna 2002, joten kengät täyttävät tänä keväänä kymmenen vuotta. Itse asiassa alkuperäiset heitin roskiin, kun löysin nämä samanlaiset kirpparilta.

No kuten kaikki tiedämme, tällaiset tolppa-korot eivät tässä vuosien varrella ole olleet kovin high-fashionia, ennemmin beigeni ovat kauheat/ mauttomat/juntit (jopa itseni ja ystävienikin mielestä). Mutta. Ne ovat niiiiiiiin pehmeät ja korkeat. Minulla on piikkikoroilla noin viidet yhtä korkeat korot, mutta niillä on pirun vaikea kävellä. Joten nythän on sopiva hetki kysyä huippustylistin arvio koroistani.

Jay mitä mieltä olet kengistäni? Minun on niin hankala kävellä pitkiä aikoja klassisen tyylikkäillä korkkareilla? Sano suoraan, kuinka nolot nämä ovat?

- Ensinnäkin rakastan pedikyyriäsi (ööö, olen käynyt viimeksi pedikyyrissää v.2008, mutta kiitos) ja toppiasi. Rakastan oranssia. Siksi osaan sanan oranssi niin usalla kielellä, jopa puolaksi. Mutta jykevämmät korothan ovat nyt trendikkäät. Muutenkin, jos sinulla on luonteva kävellä niillä niin en näe mitään ongelmaa, että käytät niitä. On kenkäsuunnittelijoita, joiden tavaramerkki ovat jykevämmät korot.

Beiget tolppani kiittävät siunauksestasi Mr Jay.

Yhteisposeeni Jayn kanssa, sekä Jayn paljastuksia tulevasta Suomen Huippiksesta. Kuva edellisen kauden Huippis-kakkosesta Helenistä kuntokuurin jälkeen. Millaista palautetta edellisen kauden Huippis-finalistit saavat ulkonäöstään?

Kuvat: Kari Kaipainen/ Jayn press-phpto

Kommentit

nansk

Mieluummin ruma tolppakorko, jolla osaa kävellä, kuin ultimaattisen kaunis stiletto, jolla käveleminen on kamalan hankalaa ja ruman näköistä! Joten no worries.

Emilia Pyykkönen
Kuplia

No todellakin ;)

 

Li (Ei varmistettu)

Ei. Noi kengät on kyllä ihan hirveät.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.