Kurvikas nr. 5

kurvikas5.png

 

Päätoimittajan terveiset!

Tämä numero keskittyy pelkästää kesään! Mainokset ja kaupat pursuavat kesämuotia tällä hetkellä sateisista keleistä huolimatta, mutta rantakelit on vielä varmuudella tuloillaan. Vietimme Stylisti Sohvi Nymanin ja viiden eri lailla kurvikkaan neitosen kanssa aivan mahtavan kuvauspäivän! Suuri kiitos kaikille osallistujille ja etenkin upeita kuvia ottaneelle Antti Pihlajamäelle. Mekin olemme siis #rantakunnossa ja annamme tukemme kampanjalle – siitä lisää tässä numerossa. Nannakin antaa kauneusvinkkinsä kesän ajalle ja loppuun koottu pieniä kesäisiä DIY vinkkejä Pinterestistä!

Pidemmittä puheitta, tutustukaa tämän kertaiseen pakettiimme ja nauttikaan kesästä!

-Meri-

 

 

STYLISTI SOHVI NYMAN JA RANTAMUOTI!

Uima-asu muoti on tänä kesänä monipuolisen värikästä. Uima-asuissa on paljon erilaisia kuoseja sekä vintage-henkisyyttä. Hyvään uima-asuun kannattaa panostaa, sillä oikein huollettuna se palvelee monta vuotta. Jokainen on rantakunnossa koosta riippumatta. Vartalotyypille sopiva uima-asu imartelee kurveja ja korostaa parhaita puolia. Hyvä uima-asu slimmaa ja kohottaa oikeista kohdista. Jokaiselle vartalotyypille löytyy täydellinen uima-asu. Jos haluat hyvän ja laadukkaan uimapuvun suuntaa alan erikoisliikkeisiin. Tämän jutun uima-asut meille lainasi Funky Lady Kukontori 3krs. Forum, Helsinki. Uimalakit Ea terveydenhoitomyymälät Forum, Yrjönkäytävä, Helsinki. Iso lierihattu Gina Trigot Forum.

 

A-vartalo 

Pearly May Mallitoimisto Pin-up.fi /  Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlajamaki.fi

meri.jpg

Mekkomainen uimapuku on kuin tehty A-vartalolle. Kietaisumallinen yläosa korostaa kapeaa vyötäröä ja uikkarin helma laskeutuu kauniisti lantiolle. Kevyt toppaus kupeissa tuo muhkeutta rintamukseen ja kaula-aukko paljastaa kauniisti decolteen. A-vartalon voi olla haasteellista löytää sopivaa kokouikkaria, koska alaosa ja yläosa ovat erikokoiset. Alusvaateliikkeiden uimapuvuista löytyy eri kuppikokoja sekä erimallisia kuppeja, kuten bikineistä.  Jos haluat tasapainottaa vartalon mittasuhteita suosi yläosassa kuoseja ja alaosassa yksivärisyyttä. Vintage-henkinen uimalakki suojaa hiuksia merivedeltä. 

meri2_0.jpg

 

H-vartalo (kaareva H) 

Mari Ahonen / Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlajamaki.fi

mari.jpg

Bikinit kuin karkit. Raikas punavalkoinen raitakuosi tuo mieleen polkakarkit. H-vartalon on usein helppo löytää asu kuin asu, koska ala –ja yläosa ovat samankokoiset. Korkeavyötäröisten bikinihousujen sivusaumoista löytyy hissinauhakujat, joilla saa säädeltyä housujen vyötärökorkeutta. Mitä korkeampi vyötärö bikinihousuissa, sen kapeampi uuma. Tukevat kupit ja leveät olkaimet kannattelevat rintoja kauniisti. Jos tavallinen bikiniyläosa kyllästyttää kokeile halter-neck mallia. Se myös antaa rinnoille hyvin tukea. Diagonaaliraidat luovat lisää kurveja vartaloon, mutta myös vaakaraita toimii.

mari2.jpg

 

O-vartalo 

Suzy Starlight Mallitoimisto Pin-up.fi / Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlamaki.fi

sanna_0.jpg

Suuret kuosit ja kirkkaat värit imartelevat O-vartaloa. O on usein rintava, joten tarkista, että uikkarissa on hyvät kupit sekä riittävä tuki. Kaarituelliset kupit uikkareissa eivät aina ole paras vaihtoehto. Kokeile kaarituettomia kuppeja, usein ne istuvat paremmin ja tuntuvat mukavammilta päällä. Leveät olkaimet uimapuvussa saavat yläosan istumaan hyvin. Suuri V-kaula-aukko tuo decolten ja rinnat kauniisti esille. Kietaisumallinen uimapuku sekä erilaiset rypytykset vyötäröllä muotoilevat vartaloa. 

sanna2.jpg

 

X-vartalo 

Vivid June Mallitoimisto Pin-up.fi / Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlajamaki.fi

jenni.jpg

Vintage-henkiset bikinit ovat supernaiselliset. Korkeavyötäröiset housut korostavat kapeaa uumaa. Leikittele väreillä ja kuoseilla. Kokeile erimallisia yläosia. Uima-asun kuppikoko ei välttämättä ole sama kuin käyttämiesi rintaliivien koko. Annan myyjän auttaa oikean koon valinnassa.  Irrotettavat olkaimet takaavat tasaisen rusketuksen. Mitä enemmän yläosassa on kangasta sitä tukevampi se on myös ilman olkaimia. Tyylikäs uimalakki suojaa hiuksia. 

jenni2.jpg

 

Rintava 

Molly Martini Mallitoimisto Pin-up.fi / Valokuvaaja Antti Pihlajamäki www.anttipihlajamaki.fi

niina2.jpg

Rintavan kannattaa panostaa yläosaan, joka antaa riittävästi tukea rinnoille. Jos bikinit eivät houkuttele, etkä viihdy kokouikkarissa on tankiini loistava valinta. Tankiineissa on valinnanvaraa; niistä löytyy lyhyttä sekä pidempää toppia, hyvin vartalonmyötäisiä malleja sekä väljempiä A-linjaisia malleja. Tankiini myydään yhdessä uimahousujen kanssa. Voit ostaa tankiniin erilaisia uimahousuja, niin saat muunneltua uima-asun ilmettä. Tankiinista löytyy eri kuppikokoja sekä erimallisia kuppeja, kuten bikineistä. Takaa ristiin menevät olkaimet antavat lisätukea rinnoille. Iso lierihattu suojaa kasvoja auringolta. Rantakassiin mahtuvat mukaan kaikki mitä tarvitaan hellepäivän viettoon. Rantakassin voi soinnuttaa uima-asuun sopivaksi. 

nina_0.jpg

 

Ranta-asusteet

Kaupoista löytyy tyylikkäitä ja naisellisia ranta-asusteita, joihin on ihanaa sonnustautua hellepäivänä rannalle. Iso lierihattu suojaa päätä ja kasvoja auringolta, sillä saa myös pelastettua huonon hiuspäivän.

Uimalakki suojaa hiuksia merivedeltä. Uimalakki valikoimasta löytyy herkullisia värejä sekä kauniita kuvioita. Voit soinnuttaa lakin uima-asuusi sopivaksi. Lakki on hyvä huuhdella ja pestä jokaisen käytön jälkeen, kuten uikkaritkin. Uimalakki päässä ei kannata ottaa aurinkoa tuntitolkulla, sillä kuminen uimalakki voi tuntua melko tukalalta. Aurinkolasit suojaavat herkkää silmänympärysihoa sekä silmiä auringolta. Mitä suuremmat aurinkolasit sen paremmat!

Kafgaani on helppo ja kevyt sujauttaa uima-asun päälle. Se on ihanan ilmava, eikä kuumota helteellä. Kevyellä rantamekolla taas voit sipsutella niin rannalle kuin terassille. Kafgaaneja ja rantamekkoja voi shoppailla uimapukuliikkeistä. Tänä kesänä ovat muodissa erityisesti retrohenkiset ja värikkäät rantamekot. Flipflopit ovat oivat jalkineet rantahiekalle, mutta pitkiä matkoja niillä ei kannata kävellä. 

Muista pakata rantakassiin iso vesipullo, sillä auringossa oleskelu ja uiminen aiheuttavat nopeasti nestehukan.

Uikkareiden ja bikineiden huolto

Pese uima-asu jokaisen käytön jälkeen, niin pian kuin mahdollista. Jos pesu mahdollisuutta ei ole, niin ainakin huuhtele huolellisesti uikkari vedellä. Käsinpesu on hellävaraisin, mutta monista pesukoneista löytyy hienopesuohjelma, jolla voi pestä niin rintaliivit kuin uikkarit. Noudata pesumerkintöjä ja muista käyttää pesupussia. Unohda huuhteluaine, se pilaa uima-asujen elastaanisuuden nopeasti. Kuivata uikkarit ilmavassa paikassa. Älä kuitenkaan kuivaa uikkareita auringossa tai patterin päällä. Kuivausrumpu ei tee hyvää uima-asuille.  

Aurinkovoitteet

Käytä riittävän korkeaa aurinkosuojakerrointa rannalla. Kasvoille on syytä laittaa korkeampi suojakerroin, sillä kasvojen iho on herkempää kuin vartalon. Silmänympärysiholle ja huulille löytyvät omat aurinkotuotteet. Korkea suojakerroin ei estä ruskettumista. 

Hellepäivästä kannattaa nauttia meikittömänä. Paksu pakkelikerros ei kuulu rannalle. Paksu meikkikerros tukkii ihohuokoset ja aiheuttaa näppylöitä sekä muita ikäviä epäpuhtauksia iholla. Hajuvesi on myös syytä jättää laittamatta, kun menet aurinkoon, sillä se aiheuttaa laikkuja iholle. Jos haluat ottaa auringosta ja kesästä kaiken irti pidä taukoa rakennekynsistä, ripsienpidennyksistä sekä hiuslisäkkeistä. Aurinko saa hiukset, kynnet ja ripset kasvamaan nopeammin kuin talven pimeys. Lisäksi ahkera uiminen irrottaa ripsienpidennykset normaalia nopeammin. Kesäkuumalla luonnollisuus kaunistaa ja isot aurinkolasit peittävät meikittömyyden. 

 

 

nanna.png

Aurinko on IHANA!!!! Silloin kun se paistaa.. 

 

Kyllä se kesä sieltä tulee ja sitten yllättäen niinkuin joka vuosi AAUUTTSSSS!!! Nahka palaa.. Voitaisko tänä vuonna antaa sille nahkalle armoa ja EI anneta sen palaa? Aurinkosuojakertoimet siis kehiin! Ja kyllä sinä saat rusketusta pintaan isommallakin kertoimella, itse asiassa saat vielä pysyvämmän rusketuksen joka säilyy pitkälle syksyyn. Itse käytän 50 suojakerrointa kasvoissa ympäri vuoden. Sillä ehkäisen maksaläiskät ja turhat juonteet. Vartalolle käytän 30 tai 50 suojakerrointa, olkapäät ja reidet EHDOTTOMASTI 50 suojakerroin varsinki jos tiedän istuvani paljon Esim. terassilla 😀 Ei sitten muuten kannata unohtaa sitä After Sunia, sillä se antaa kosteutta iholle jonka aurinko vie ja myös after sun tekee rusketuksesta pitempiaikaisen. Itse olen nyt käyttänyt Yves Rochersin Protectyl Sos Cooling Gel – edullinen, hyvä tuoksu ja jättää miellyttävän tunteen. 

 

Nopean rusketuksen hoidan itseruskettavalla ja voin kertoa että meni pieni ikuisuus ennen kun löysin lempparini! Olen ollut oranssi, keltainen ja vihertävänharmaa.. Mutta sitten löysin sen oikean ihanan kuparisen täydellisen värin <3 GUERLAIN Terracotta Sunless Tinted Self-tanning Gel. Paras ikinä!!!! Ja huippu kun sen levittää niin näkee mihin väriä menee.. Olen testannut siis miljoonia eri merkkejä ja 10 pistettä annan Guerlainille <3 

Olen aika tavalla Guerlain tyttö mutta miksi ei jos löytää tuotteita mitkä vaan on niin järkyttävän hyviä! 🙂 

 

Sain lahjaksi Aurinkosuojaa hiuksille Loreal Solar Sublime sarjan, johon kuuluu shampoo, hoitoaine ja jätettävä suojasuihke. Värjäsin tukan tuossa toukokuun puolessa välissä ja kesäisin se haalistuu heti. No otin käyttöön nämä tuotteet ja mun tukka on pysynyt puhtaana 😀 (ha ha ha haaa) ja väri todella hyvänä. Toisaalta tässä nyt ei ole hirveästi aurinko paistanut, mutta katsotaan kun tämä kesä tästä oikein alkaa, että miten Solar Sublime toimii 🙂 Nyt ainakin olen ollut super tyytyväinen ja persikan tuoksu niissä on ihana ja raikas.

nanna1.jpg

nanna2.jpg

nanna3.jpg

 

 

Eli naiset ja miehet suojakerrointa nassuun ja nopea rusketus itseruskettavalla!

 

Aurinkovoiteet, joista tykkään kovasti on Piz Buin ja Allergy 30, Biotherm Lait Solaire spf 30. Jos haluaa Lux Lux niin aivan jumalainen on.. Yllätys yllätys Guerlain Terracotta Sun Moisturizer Tan Booster with 30 spr. Testasin sen kerran ja vannoin itselleni että panostan vielä joskus siihen! I LOVE IT!  Kasvoille mun ympärivuotiset lempparit on M.A.C 50 primer ja Helena Rubinstein Premium uv spf 50 (HR.ssä vaan tuo hinta on aika kirpeä).

nanna4.jpg

 

No sitten jos kuitenkin kesällä haluaa käyttää jotain meikkiä, niin itse suosin YSL all-in-one BB creme spf 25 medium (tätä olen käyttänyt jo toukokuusta lähtien) tai Guerlain Terracotta skin Healthy Glow foundation second-skin effect 01 blondes. Ysl on kosteampi ja Guerlain on mattaisempi. Olen myös käyttänyt Lancomen Hydra Zen Tinted moisturising Cream spf15 nro.3 Dore, joka on värillinen kosteusvoide. Nämä kaikki on tuotteita joita käytän piiiiitkälle syksyyn ennen kun haluan taas vaihtaa vähän peittokykyisempiin tuotteisiin.

 

Sitten on vielä yks täys musta hevonen!!! Ylläri taas Guerlainin Terracotta perheestä 😀 Terracotta Spray Bronzing Powder mist spf10. Jep ajattelin just samaa silloin kun tutustuin tuotteeseen, eli ei voi toimia! No väärässä olin ja tuote on just niille jotka haluaa sen hehkun HETI ja ilman 10min puunauksia ja säätöjä. Eli silmät kiinni ja nopee spray Z mallisesti kasvoille ja se on siinä!!! Käsittämätön tuote! Kuulin myös sisäpiiritietoa että tuotetta olisi käytetty Tanssii Tähtien kilpailijoiden kropille just nopeuden ja pysyvyyden vuoksi. Minulla on sävy 01 light joka on vaalein ja helpoin.

 

Hmm.. Mitäs muuta mä teille keksisin vielä kertoa mistä olisi hyötyä.. Joo hei sitten jos haluaa vaan mattaisen pinnan kasvoille (ärsyttää kun naama kiiltää)  eikä mitään väriä, niin loisto tuote on Dior Pore Minimizer Skin Refining Matte Primer. Ei se mun huokosia ole pienentänyt mutta mattana pysyy ja iho on kuulas. Loistava tuote yksin tai meikkivoiteen alla, jos haluaa pitkäkestoisuutta meikkivoiteeseen. Toinen samalla “matta ilman väriä”- idealla on YSL voidemainen mattapuuteri. Omaa kokemusta ei ole mutta hyvää olen siitä kuullut. Ostin keväällä Lancomen Air de teint perfecting fluid matte glow creator meikkivoiteen nro.3. En oikeen ollu tyytyväinen ja olin antamassa sitä jo pois, kunnes tajusin että hei, kokeilen sen kesällä kun on kuuma ja haluaa nassuun mattasen ohuen pinnan joka näyttää heleältä. No vielä ei ole ne hikihelteet tullu niin en voi kertoa toimiiko mutta epäilen että se toimii. 🙂 Eli jos jollain lojuu kyseinen tuote kaapissa turhana niin kesäksi käyttöön!

 

Viimeiseksi kerron teille mun all time favorite vinkin…

Osta hyvä, miellyttävä ja EHDOTTOMASTI alcohol-free (alkoholiton) kasvovesi ja sen jälkeen osta tai jos on joku oma vanha täytettävä spray pullo pieni (muovia tai lasia). Täytä tuo spray pullo sillä kasvovedellä ja heitä pullo laukkuun ja mielellään siihen laukkuun mitä kannat mukana. Paras IKINÄ freesaus kesken päivää!! Terassilla, tietokoneen ääressä, rannalla ja parasta ei pilaa meikkiä ja tekee ihanan raikkaan fiiliksen ja antaa kosteutta iholle! Eli silmät kiinni ja suihkauta kasvovettä kasvoille ja anna kuivua itsekseen. I LOVE IT!!!!!  Tarkista vaan että Spray pullosta tulee sumumainen suihkaus koska se on miellyttävin kasvoille.  Kokeilkaa ihmeessä 🙂 

nanna5.jpg

 

 

Ihanaa Kesää Kurvittaret <3 

Nanna 

 

 

#rantakunnossa

Rantakunnossa-kampanja vastustaa epärealistisia ulkonäköpaineita ja kannustaa itsensä hyväksymiseen    Photoshopattuja staroja,  proteiinipirtelömainoksia,  mallikoululaisia,  joiden pitää laihduttaa… Ulkonäköpaineet vain lisääntyvät – eikö tavallinen kelpaa enää? Rantakunnossa-kampanja haluaa kesän kynnyksellä  muistuttaa, että jokainen on jo rantakunnossa sellaisena kuin on, olipa sitten pieni tai pyöreä, vammainen tai vanhus. Rantakunto ei vaadi laihduttamista, kiinteyttämistä tai muitakaan kikkoja.

Kampanjan tavoitteena on kannustaa ihmisiä hyväksymään itsensä  ja kunnioittamaan erilaisuutta. Kampanja kannustaa ihmisiä jakamaan oman rantakuvan ja haastamaan kaverit mukaan.

Kampanjan takana ovat Huuma-yhteisö ja Etelän-SYLI ry. Huuma on joukko aktiivisia naisia, jotka eri tempauksin haluavat sanoutua irti ulkonäkökeskeisyydestä, keskittyä tekemiseen ja saada kanssaihmiset kokemaan itsensä mahtaviksi tyypeiksi. Etelän-SYLI ry on Syömishäiriöliiton Etelä-Suomen alueyhdistys.

Tarvetta kannustukselle on, sillä Mannerheimin Lastensuojeluliiton tutkimuksen (2013) mukaan 73  % 15 – 18 v. tytöistä on tyytymättömiä vartaloonsa. Suomessa tehdyn tutkimuksen mukaan joka kymmenes tyttö kärsii syömishäiriön oireista nuoruusiän aikana. Myös poikien ulkonäköpaineet ovat kasvaneet. Eniten nuorten käsitykseen omasta ulkonäöstä vaikuttavat ystävät ja media. Paineilta eivät välty aikuisetkaan.

 

Jos olet samaa mieltä, liity mukaan! Postaa kuva ja siihen liittyvä viesti #rantakunnossa-hashtagilla, ja haasta mukaan kolme kaveria.

www.rantakunnossa.fi

 

DIY KESÄJUTTUJA

 

Hauska kesäkassi vanhasta T-paidasta!

http://www.mommypotamus.com/no-sew-t-shirt-tote-bag-tutorial/

 

c158e533a00f077977bc5638c5ea6425.jpg

 

 

Rantapyyhelaukku tyynyllä! Must have!

http://diy-enthusiasts.com/diy-fashion/diy-summer-bag-beach-towel-blanket/

3004451716d72a584515482a7ea1579c.jpg

 

 

Ihana turbaani itselle tai jälkikasvulle!

http://culturedblog.com/dana/diy-baby-turban-headband

5d58407cc143bbb43424f52c1b8ba1e3_0.jpg

 

 

Kesäiset Gladiator-sandaalit edullisista varvastossuista!

http://alldaychic.com/gladiator-wrap-sandals-diy-video/

aaccb2ac1894d48252fe57e2e9698ba7.jpg

 

 

Yksinkertainen rantamekko!

http://www.blog.umbrale.cl/umbrale/diy-haz-tu-propio-vestido-pareo-para-este-verano

917c3c64e7ac56ff8460733efd0aff9c.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *