Kurvikas nr. 6

 

kurvikas6.2.jpg

Kurvikas nr.6 

Esittelemme tässä numerossa taas yhden upean kurvittaren Riona Rosen ja muotia myös kurvittarille tarjoavan Design by Anette A., Nanna jakaa kauneusvinkkinsä syksyyn ja loppuun pieni DIY osio!

Alkuun pahoitteluni, että Kurvikasta ei ole toviin ilmestynyt.. Kesä meni töitä tehdessä ja syksykin näemmä. Tuntuu ettei aikaa ja innostusta ole riittänyt kaikkeen elämässä. Vaikka tämä projekti onkin ’lempilapseni’ ja uskon tähän, en halunnut tuottaa materiaalia joka ei ollut lähtenyt mistään kipinästä ja palavasta tunteesta! Olen saanut kuitenkin sen verran kyselyitä Kurvikkaasta, että nyt oli otettava itseään niskasta kiinni ja mietittävä, mikä on se mistä tykkää ja minkä eteen haluaa tehdä töitä – Teidän!

Pakko kertoa erä mieltä askarrutava asia.. tuossa kesällä olin ystäväni kanssa lenkillä ja tuntematon nainen tulee vastaan sanoen: ’Miten tuollainen paksukainen voi kulkea tuollaisissa vaatteissa?’ Minulla siis päällä shortsit, toppi ja lenkkarit, niin kuin kesälenkillä olettaakin. Häkellyin niin paljon, etten osannut edes loukkaantua. Jälkeenpäin vasta tajusin tilanteen vakavuuden – kenellä on oikeus arvostella meitä? Meillä itsellään, ei kenellään muulla! Kyseisen naisen sanoilla olisi voinut olla vaikka kuika dramaattisia seurauksia, jos kyseessä vaikka bulimian kanssa taisteleva nuori tyttö tai heikon itsetunnon kanssa lenkille ensimmäistä kertaa itsensä raahannut.. Miettikää ihmiset sanojanne – niillä voi olla suuria vaikutuksia ihmisten elämään!

kurvikas6.1.jpg

Pienoisista takapakeista riippumatta Kurvikas jatkaa ja toivon mukaan ne nettisivutkin saataisiin auki ensi vuonna. Tämä tumpelo kun ei oikein ole itse osannut kivoja sivuja tehdä! Kesällä olin jo avaamassa niitä, mutta kun ei tullutkaan sitten tarpeeksi hienot niin ne odottaa uutta inspiraatiota..

Mukavaa joulun odotusta kaikille! Tarkoituksena olisi, että joululahjana saisitte vielä ihanan joulunumeron – mutta uskallanko luvata mitään kun tämänkin tekemiseen meni puoli vuotta! Olette kaikki kuitenkin mielessä ja edelleen uskon, että tämä on huikea juttu joka tulee kasvamaan! Uskotaan itseemme ja ei anneta kenenkään arvostella meitä!

Meri, Päätoimittaja

 

 

Haastattelimme upeaa kurvitarta Riona Rosea alkusyksystä ja haluamme esitellä hänet myös teille!

riina3.jpg

Kuka olet?
Olen Riina Koskinen, pinup-nimeltäni Riona Rose. Pohjanmaalta lähtöisin maailmaa nähnyt positiivisenasenteen omaava nainen.

Mitä naisellisuus sinulle merkitsee?
Koko ikäni olen tykännyt kaikista tyttömäisistä jutuista. Muistan kun jo ala-asteella ihailin, kun isosiskoni laittautuivat aamulla kouluun lähtien ja aina ajattelin, että minäkin sitten kun olen tarpeeksi vanha! Olen aina tykännyt laittautua, mutta lapsen saannin jälkeen hetkellisesti kadotin oman naisellisuuteni. Suurin osa ajasta kuitenkin keskittyi arjen pyörittämiseen – perhe lapsi ja työt. Siinä helposti unohtaa oman itsensä, klassinen tapaus siis mitä suurimmalla osalla naisista käy. En ole koskaan ollut hoikka, vaan enemmän tai vähemmän ”pullukka” ja kurvikas. Vasta viime vuosina olen oppinut hyväksymään kehoni juuri sellaisena kuin se on, ja käyttämään hyväksi asioita jotka ennen ahdisti. Kurveista siis voi olla ylpeä, ja niillä voi myös saada jotain kaunista aikaan.

Kuinka löysit oman naisellisuutesi?
Kuten sanoin, lapsen saannin jälkeen unohdin hetkellisesti täysin itseni ja oma kuva peilissä ahdisti. Samoihin aikoihin isosiskoni menehtyi äkillisesti. Jossain vaiheessa kuitenkin iski ajatus siitä, että elämä on aivan liian lyhyt negatiivisuuteen sekä itsensä mollaamiseen, ja aloitin liikkumaan ja sainkin painoa pudotettua paljon. Avioeron myötä, sekä monen vuoden ulkomailla matkaoppaan työssä ollessa, päätin tehdä elämänmuutoksen ja muuttaa poikani kanssa Suomeen. Täällä ollessani sain enemmän aikaa itselleni ja tutkia kuka olen ja mitä haluan olla. Siitä hiljalleen alkoivat palaset lipsahtamaan paikoilleen ja oma, vanha minä löytymään. Ystäväni rohkaisusta uskaltauduin Pin-up.fi:n järjestämään casting-tilaisuuteen, jonka kautta pääsin mukaan pinup maailmaan sekä virallisesti listoille ammattimalliksi. Se oli ehkä piste i:n päälle ja sain pienen buustin vielä enemmän olla oma, hassu, kurvikas itseni. Yhteisössä kukaan ei tuomitse vaan kannustavat olemaan uniikkeja. Pinup-tyylejä voi olla useanlaisia. Itse olen enemmän klassisemman kellomekko-tyypin haltija, sillä siinä korostuu mielestäni vielä enemmän naisellisuus.

riina2.jpg

Mitä kurvikas sinulle tarkoittaa?
Itseasiassa juuri luin artikkelin, jossa keskusteltiin samasta aiheesta. Monet käsittävät sanan kurvikas usealla tavalla. Joku voi sanoa ettei ylipainoinen voi olla kurvikas, ja toiset sanovat että liikunnalla treenattu takapuoli on kurvikas. Millään näistä ei omata mielestäni ole mitään merkitystä. Jokaisesta ihmisestä saa kurvikkaan jos vain haluaa. Kaikilla on oma vartalotyyppi, itselläni vain sattuu olemaan ehkä enemmän kurvia ja perinteisesti kapeampi vyötärö, mutta suurempi takapuoli! Millään muiden ihmisten mielipiteillä ei loppupeleissä ole mitään merkitystä, pääasia on että on itse sinut oman vartalonsa kanssa.

Mitä haluaisit kertoa huonon itsetunnon kanssa taisteleville?
Jokaisesta naisesta saa kuorittua sen parhaimman version itsestä. Joskus siihen pystyy omin neuvoin, ja joskus pieni apu muilta voi sitä nostattaa. Totta on se, että itse on oman itsensä pahin vihollinen sekä kriitikko, tärkeintä on kuitenkin että löytää keinon olla lempeä itseään kohtaan.

riina1.jpg

Elämäsi kohokohdat? Miksi ne?
Elämäni kohokohdat, tietenkin poikani. Elämä on muuttunut kertaheitolla pojan syntymän jälkeen ja nyt hän jo aloitti koulun. Toisena voisin sanoa, että vaikka elämässäni oli ikävä ja surullinen ajanjakso (siskon kuolema, avioero, Suomeen muutto takaisin) sen kuitenkin osasi kääntää viimein positiiviseksi. Turhaan ei sanota että kaikella on tarkoituksensa. Ja juurikin näiden asioiden vuoksi seison tänä päivänä tässä, tyytyväisenä silti omaan hullunkuriseen elämääni.

Mitä mieltä olet naisten ihannemitoista? Millainen on kaunis nainen?
Olen itse valmentajana netissä käytävässä Pin-up.fi:n mallikurssilla. Kurssille hakeutuvat erilaiset ihmiset eri syistä. Meillä on ollut kursseilla niin vanhoja, nuoria, hoikkia, suuria kuin normaalipainoisia naisia. Joka ikisestä naisesta on kurssin loppuessa kuoriutunut äärettömän kaunis versio. Se rauha, itsensä hyväksyminen sekä kunnioitus paistaa ihmisten silmistä ja ole ykseys läpi. Ja juurikin sillä hetkellä nainen on kaunis. Ja sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, minkä kokoinen tai näköinen ihminen on.

 

riina4.jpg

Malli: Riona Rose, Pin-up.fi Mallitoimisto

Kuvat: Top Focus Photography, http://www.topfocus.photography/

ja Lifu, https://www.facebook.com/Lifu-557427067659581/timeline

 

 

 

NANNAN PALSTA

nanna.png

Ihanat Kurvittaret <3

 

Syksy on alkanut ja mitä ihanuuksia olenkaan päässyt testailemaan.

 

Mutta aloitetaan miehistä. Nuo ihanat pikku ärsykkeet mitä ilmankaan ei viitsi elää! Dior+Johnny Depp=Sauvage (villi, kesytön, luonnonvarainen, koskematon ,julma) OMG! Sanon minä!!!!! Viimeksi sain näin kovat sävärit miesten tuoksusta kun aikoinaan YSL toi markkinoille L`homme tuoksun.. Nyt jokainen äkkiä tuoksuttamaan tuota aivan järisyttävää tuoksua <3 Kävin hakemassa tuoksunäytteen Kicks liikkeestä ja mieheni sai olla onnellinen koehenkilö tälle mahtavalle tuoksulle. Olin aivan innoissani koska tuoksu sopi hänen iholle täydellisesti jopa muuttui hiukan makeaksi joka oli yllättävää. (ja mies itsekin tykkäsi KOVASTI!) Jos ei ole miestä tällä hetkellä niin nou hätä 🙂 Tuoksua voi sprayata vaikka tyynylle 😀 Se on sen verran ihana tuoksu!

 

No mutta mitäs muuta kivaa on syksyyn tullut..

Guerlain puhdistuksiin on tullut puhdistusvesi, joka todella näppärästi poisti ihan kaiken meikin. Olin todella iloinen tästä tuotteesta, koska jos vaikka on viikonloppureissu niin ei jaksa pakata koko omaisuutta mukaan. Tällä super ihanalla saa meikit pois ja iho jää raikkaaksi. Tuote myös tasapainottaa ihon ja sitä ei tarvitse huuhdella pois. Plussana vielä että ulkokuori on todella kaunis ja voi hyvin jättää tuotteen esille.

Sitten mielenkiinnolla odotan päästä kokeilemaan Guerlainin uutta tuotetta nimeltä Mètèorites oxygen care. Olen aina rakastanut Clarinsin Beauty Balm “prinsessa voidetta”. Siinä tuote joka pelastaa jos on oikein väsynyt, harmaa, tylsä, ruma tai vaikka äklöfiilis. Siihen voi silloin luottaa! Teen sillä jopa naamioita joita jätän koko yöksi ja WAU kuinka freesi naama aamulla! Mutta siis Guerlainille tulee nyt tuote joka ajaa samaa linjaa.. No miksi tämä kiinnostaa jos kerran olen löytänyt jo täydellisen tuotteen? No koska Mètèorites Pearles (valohelmet) on paras tuote ikinä jolla saa ihanan valon kasvoille.. Ja nyt Guerlain on laittanut juuri näiden helmien valon ja kosteutuksen samaan purkkiin!!! Tämä on vaan niitä tuotteita joita on PAKKO päästä kokeilemaan!!!!

Näin syksyisin kaipaan aina uusia huulipunia. Tarvitsen väriä huuliin kun vaatteet muuttuu synkemmiksi. Niinpä pääsin testaamaan YSL Fall lookin Rouge Voluptè Shine Nro. 35 Fuchsia in Grunge (Tämä on sitten limited edition eli vain syksyn myynnissä!!!!). Ja sain todellakin sitä mitä halusin! Väri on jumalainen ja saa minun silmät loistamaan! Jos kaipaat uutta ja haluat kokeilla vähän jotain muuta kun perus nudeja tai perus punaista niin tuo on se väri! Käy kokeilemassa!!! Plussana vielä se että on super kosteuttava ja se on AINA loistava asia tälläiselle rusinahuulelle 😀

Toinen ihana uusi huulipuna joka myös kosteuttaa että korjaa on Guerlainin KissKiss Roselip. Vahvistaa huulten pinnan rakennetta ja korjaa ja ravitsee ruusun eteerisen öljyn avulla. Uuh La Laa! Minulla on väri 329 Crazy Bouquet. Niiiin ihana!! Sopii arkeen ja juhlaan! Tämä on kevyempi kuin YSL ja läpikuultavampi. Hylsyt näissä molemmissa on super Lux Lux mikä aina miellyttää silmääni 🙂 Guerlain hylsy on kaunis ja tyylikäs valkoinen ja YSL luottaa kultaan. LOVE LOVE LOVE!!!!

Jos et usko niin kokeile ihmeessä itse 🙂 Tässä kuva Guerlain huulipunasta. Heleämmin päivämeikkiin ja vahvemmin iltameikkiin

FullSizeRender.jpg

FullSizeRender.jpg

 

Meikki:

Lumene-arctic aqua deep moist. eye gel, Lancome-Genifique serum, Nuxe-Creme Fraiche 24h moist. rich creme, Sensai-Brightening make-up base

YSL-BB creme spf 24 Medium, YSL-irtopuuteri 3, Guerlain- Duo de blush 1 peach boy, Guerlain- aurinkopuuteri Terracotta 4 seasons nro.2

Kulmat: Guerlain- EyeBrow kit (keskitumma ja tumma) ja Lumene- Eyebrow fixing gel

Silmät ylempi kuva: Dior- 5 color palette 441 (koko luomelle kellertävä), Varjostus Dior ikivanha (ei valitettavasti myydä enää) kylmän ruskea luomiväri. (kaakao), YSL- Shocking eyeliner black, YSL-Babydoll mascara black, Sisärajaus Guerlain- eye pencil Ivory(ei myöskään valmisteta enää.. VALITETTAVASTI!!!! Mutta vastaavaa löytyy esim. Lumenelta)

Silmät alempi kuva: Dior: 5 color palette 441/tämäkin taisi olla joku look-paletti (kellertävä koko luomelle), Clinique- super shimmer eye palette nro. 07 At Dusk, YSL- eye pencil turkoosi nro.9,Guerlain- eye pencil black, YSL- Eyeliner Shocking black, Dior-Diorshow maximizer lash primer, YSL- Babydoll mascara black, YSL- Valokynä Touche Èclat 02

 

FullSizeRender.jpg

Tässä kuva YSL Rouge Voluptè Shine 35 Fuchsia In Grunge

 

Toinen mielenkiintoinen tuote on YSL Forever Youth Liberator- perheeseen tuleva Water-in-oil. Kuivaöljy joka ehkäisee juonteiden syventymistä. Itse rakastan tuota tuoteperhettä. Loistavia ja ihania tuotteita ja tuoksu on Lux Lux Lux!!! Love Love Love!!! Monta kertaa juonteet voivat olla kovempia/näkyvämpiä jos iho on hirveän kuiva eli mitä se tarkoittaa  naiset että miehet? KOSTEUTTA JA HOITOA!!!. Nyt on tähän sarjaan tullut todellakin kuivaöljy jonka voi näppärällä pipetillä sekoittaa vaikka meikkivoiteen sekaan tai päivävoiteen sekaan tai vaikka sarjan super ihanaan kasvoveteen! Muutama tippa ja siinä se. 🙂 Kuivaöljy on nykyään se juttu mistä kaikki puhuu. Kuivaöljyä vartalolle, hiuksiin, kasvoille jne.. Uskon vahvasti että tämä on ihan mieletön tuote! Pitää lähteä tutkimaan asiaa ja testaamaan! Tehkää samoin niin ollaan kaikki taas viisaampia 😀

FullSizeRender.jpg

 

Sitten haluan jakaa teille ihanan herkun mihin olen tutustunut.. www.iseline.com Voi elämä kuinka ihania koruja!!!!! Käykää katsomassa!!! Niin söpöjä ja tyylikkäitä <3 Ystävälläni on heidän pöllö riipus ja se on niiiiin ihana! Itselläni on linnut orrella ja tiikeri sormus. Olen käyttänyt niitä töissä ja väri pysyy täydellisesti ja hinta- ja  laatusuhde on todella hyvä! Käykää katsomassa! Puhumattakaan missä paketeissa tulee ja mieletön palvelu!!! Lux Lux pienillä hinnoilla 🙂 Pariisin herkkuja <3

FullSizeRender.jpg

 

Nyt sitten kurvittaret kun illat pimenee niin lasi punkkua, kynttilät ja naamiot esiin!

Tai Champagne, korkokengät ja uusi huulipuna!

Ihanaa syksyn alkua Ihanat.

 

IMG_6433.JPG

xx Nanna xx

 

 

Esittelyssä: Design By Anette A. 

 

’Yritykseni toimintaan kuuluu aidosta kierrätysnahasta valmistettu oma vaate- ja asustemallisto, sekä uniikit mittatilaustyöt. Mallistoni vaatteita voisin suositella itsevarmoille, naisellisille naisille ripauksella rockhenkeä. 

 

anettea1.jpg

 

Lisäksi yritykseni palveluihin kuuluvat esiintymisasut, muodistukset, puvustukset ja tällä hetkellä lisäksi myös perinteiset ompelimopalvelut. Yritykseni pääasiallinen työhuone sijaitsee tällä hetkellä Marttilassa (Turusta 40km, Salosta 30km), mutta tarvittaessa vastaanotan asiakkaitani myös Helsingissä, Mereijassa. Lisäksi myyn tuotteitani netin kautta, sekä satunnaisesti myyntitapahtumissa. 

 

anettea3.jpg

 

Pyöritän yritystäni yksin ja näin aluksi on tarkoitus edetä pikku hiljaa pienellä budjetilla eteenpäin. Kaikki tuotteet

suunnittelen, kaavoitan ja valmistan itse eli siis kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa.

 

anettea2.jpg

 

Erityisesti haluaisin tuoda esiin pluskoko kampanjaani ”Leather for curvy girls”. Törmään paljon ihmisiin, jotka haluaisivat käyttää vaatteitani, mutta ovat mielestään liian isokokoisia. Tälläistä palautetta tulee jopa normaalipainoisiltakin. Aina ihmiset eivät osaa ajatella miltä jokin näyttää, ennen kuin näkevät sen konkreettiseti. Haluan tarjota vaatteitani myös isokokoisimmille ja näyttää että kyllä, nahka pukee myös kurvikkaita naisia. Lisäksi Suomesta löytyy vielä hyvin vähän suunnittelijoita, jotka huomioivat pluskokoisia ihmisiä.’

 

Lisätietoja www.designbyanettea.fi 

Facebook/Twitter/Pinterest:  Design By Anette A.

Instagram designbyanettea

 Kuvat: Kimmon Galleria Malli: Kitty Sugar  

DIY – syyspäivien piristystä!

diy1.jpg

PIRISTÄ VANHAA NEULETTASI AVOIMELLA OLKAPÄÄLLÄ JA RUSETILLA!

 

diy2.jpg

PITSI TOIMII AINA – JA AIVAN UUSI ILME VAATTEELLE!

 

diy3.jpg

diy4.jpg

VANHAN NEULEEN UUSI ELÄMÄ HAMEENA!

diy5.jpg

 

Kiitos kaikille, palataan seuraavan numeron parissa!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *