MIES SAA JA NAINEN ANTAA (paitsi orgasmeja)

Silmiini osui taannoin jotakuinkin tieteellinen julkaisu, jonka otsikko julisti: Funny Men Give The Best Orgasms, According To Research. Ottamatta kantaa julkaisun todenperäisyyteen jäin tätä kuitenkin pohtimaan. Harvemmin puhutaan naisten kyvystä tuottaa miehelle orgasmeja. Mies joko tulee tai ei tule. Miehen orgasmi on miehen omalla vastuulla. Miksi naisen orgasmi olisi miehen vastuulla?

Tein haastatteluita ikäisteni naisten keskuudessa. Tieteelliseksi aineistoksi tästä ei ole, sillä otanta on himpun verran alle kymmenen keski-ikäistä naista.

Yhtä mieltä kaikki naiset olivat siitä, että seksi ja seksuaalisuus on muuttunut vaihdevuosien kynnyksellä. Usein oli käynyt niin, että naisten libido oli vahvistunut kun ns. ruuhkavuodet olivat ohi, mutta miehiä ei enää petihommat kiinnostaneet samalla tavalla. Ikääntyminen ei tietysti tässä miesrukkia auta – aika moni mies kärsii erektio-ongelmista etenkin kun mittarissa on jo +-50 -vuotta. Etenkin tuoreimmissa suhteissa tai lyhyissä jutuissa korostui miehen toive tyydyttää nainen; miehen nautinto oli kuulemma se, kun nainen saa. Useat naiset kokivat tämän hieman ongelmalliseksi. Hommahan on kahden kauppa ja etenkin naiselle korvien välissä. Lisäksi on vaikea nauttia täysin, jos mies ei ole ns. paraatikunnossa, koska siinä vääjäämättä tulee tunne, ettei ehkä ole se kuumin nainen.

Naisen orgasmihan on aina ollut hieman kinkkisempi juttu kuin miehen. Monet naiset kärsivät orgasmivaikeuksista etenkin nuorempina, mutta onneksi vapautuneempi ilmapiiri on tässäkin auttanut: markkinoilla on mitä mielikuvituksellisempia seksileluja jotka pystyvät lähes takaamaan kliimaksin. Osa haastattelemieni naisten kumppaneista kokivat kuitenkin tällaiset lelut loukkaukseksi omaa miehisyyttä vastaan. Naisen kuuluu laueta, mutta oikein. Oikein laukeava nainen saa orgasmin miehen tuottamana; suulla, sormella tai pelkällä penetraatiolla. Onneksi kuitenkin on myös miehiä, jotka suhtautuvat leluihin mielenkiinnolla ja uteliaisuudella ja ostavat niitä itsekin. Toki on myös naisia, jotka eivät leluja kaipaa eivätkä tarvitse. Haastatelluista naisista oli muutama, jotka kokivat lelut turhiksi ja pitivät eniten ns. luomuseksistä.

Toki himon kourissa laukeava mies on naisellekkin suuri tyydytyksen lähde – se on selvä. Nuorempina näin lähes aina kävikin, ellei sitten mies ollut nauttinut liikaa alkoholia.

Etenkin ikääntymisen myötä, stressi, huonot elämäntavat, parisuhdeongelmat ja suorituspaineet voivat vaikuttaa erektioon.

Näissä ongelmissa ja haasteissa auttaa ennen kaikkea avoin keskustelu kumppanin kanssa. Ja sitten mukaan vaikkapa ne lelut ja ei yhtään vähäisempänä se sininen pilleri. Otetaan naiset orgasmimme omiin nimiimme – se on ennenkaikkea naisen nautinto emmekä ryhdy laukeamaan miehen toiveiden mukaisesti. Kun se ei vaan onnistu tahdonvoimalla.  Ellemme sitten lähde imitoimaan Kun Harry tapasi Sallyn elokuvan ravintolakohtausta. Tiedättehän, sitä, jossa Meg Ryan huohottaa uskottavan feikkiorgasmin ravintolan pöydässä.

Uuuh-aaah, yes, yes, yes YES!

(P.s. Pahoittelut kapeakatseista heteromeiningistä)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *