Hanki uusi girl crush

07-elisabeth-moss-4_0.jpgAina aika-ajoin sitä tarvitsee uuden idolin, sellaisen älyllisen girl crushin. Luulenpa, että Elisabeth Mossista saattaisi olla sellaiseksi. Mad Menin lasikattoja koputelleessa Peggyssä ja Top of the Laken kovia kokeneessa Robinissa on samaa epätäydellisyydessään uskottavaa pelottomuutta – ja sen tuntuvat huomanneen muutkin.

Moss nähdään syksyllä nimittäin useammassakin kiinnostavan oloisessa valkokangasroolissa, esimerkiksi kirpakassa avioliittodraama The One I Lovessa sekä hieman Allen-henkisessä Listen up Philipissä Jason Schwartzmanin kanssa. Moss onkin oikein passeli uudeksi indie-elokuvakuningattareksi – vähän kuin vakavahenkisempi Greta Gerwig tai juurevampi Michelle Williams.

The West Wingin ja Mad Menin parissa kasvanut Moss on kuitenkin kertonut pitävänsä TV:tä elokuva-alaa innovatiivisempana, ja hänen huhuttiinkin jokin aika sitten nähtävän True Detectiven kakkoskaudella. Kenties vielä hienompaa silti olisi, jos Moss ja Jane Campion päättäisivät jälleen yhdistää voimansa Top of the Lakessa, joka paluusta uutisoitiin viime viikolla.

Sitä odotellessa, pahan päivän varalle: Top of the Laken ykköskausi löytyy HBO Nordicilta ja Mad Menit vihdoin Netflixistä.

//www.youtube.com/embed/w7E8yA2K0HY

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *