Ihan iisisti vaan

EasyUuden kumppanin esitteleminen kavereille, väljähtyneen suhteen kommunikaatiovaikeudet, ovulaatiopäivät, koti-isyys, nolot yhden illan jutut. Muun muassa näistä aiheista ammentaa Netflixin tuore Easy. Irrallisista episoideista koostuvan sarjan punaisena lankana kulkevat ihmissuhteet ja seksi, vaikkei se erityisen uskalias olekaan. Sävy on pikemminkin kevyen humoristinen ja arkisen hyväntahtoinen. Lyhyiden jaksojen draaman kaari on sekin aika vaihteleva, ja stoorit jätetään enemmän tai vähemmän avoimiksi – tällaista tämä nyt niinku on.

Sarjassa vilahtelee kiinnostavia näyttelijöitä ja isompiakin tähtiä, mm. Elisabeth Reaser, Jane Adams, Orlando Bloom ja Malin Åkerman. Sarjan takaa löytyy näyttelijänäkin tunnettu Joe Swanberg, joka on aiemmin ohjannut esim. aika kivan Drinking Buddies -hipster-indieromcomin. Parhaiten Easy sopii justiinsa siihen, kun haluaa ottaa iisiä. Ehkä se toimii myös muistuksena siitä, että välillä kannattaa vähän höllätä pipoa. Ei elämän tai ihmissuhteiden tarvitse niin vaikeita olla.

Jos episodimainen kerronta miellyttää, kannattaa ehkä kurkata myös HBO:n High Maintenance. Brooklyniläisen pilvikauppiaan ja tämän vaihtuvien asiakkaiden ympärille rakentuva sarja vaikuttaa alun perusteella muutaman asteen angstisemmalta (ja ärsyttävämmältä) kuin Easy.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *