Ihan ilman sitoumuksia

hbon-aaqcn-000-pgm-01-01-2500-hd-169-sr-1920x1080-50-9352787.jpg

Tässä sateisten lomapäivien varalle sarjasuositus vähän niin kuin hyvä kesävalkkari: kuiva ja kepeähkö, mutta kuitenkin vivahteikas. Eräänlaisen uusperheen deittielämää, tai sen puutetta, seuraavaa HBO:n Casualia voi suositella erityisesti Netflixin Love-sarjasta tykänneille. Luvassa ei ehkä ole ihan yhtä absurdia myötähäpeää, mutta sarkastista huumoria ja pieniä oivalluksia deittailun lainalaisuuksista kuitenkin.

Casual on hakenut tulokulmaa tuttuun aiheeseen heittämällä saman katon alle tunnevammaisen pelimiehen ja deittisivustokoodarin sekä tämän vastaeronneen siskon, joka kuuntelee päivät pitkät vastaanotollaan muiden neurootikkojen parisuhdeongelmia. Pakkaa sekoittaa teini-ikäinen tytär, jonka seksielämä on virkistävän rentoa ja positiivista. Samaa ei voi sanoa epävarmuuksissaan kieriskelevistä aikuisista.

Lopulta Casualissa(kin) ollaan ikusuuskysymyksien äärellä: miten löytää ja toisaalta osata vastaanottaa rakkautta? Voiko vastuun sitoutumisongelmista ulkoistaa etäisille vanhemmille tai kusipäiselle exälle? Että tällainen minusta nyt sitten tuli. Siihen on deittisivustoammattilaisenkaan vaikea keksiä ratkaisua, jos rehellisesti laaditulle profiilille löytyy matcheja pyöreä nolla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *