Levottomat sielut

Vaikka muuta saattaisi kuvitella, nukkuminen on kuulkaas taitolaji. Ainakin joka suuntaan säntäilevälle nykyihmiselle ja sen levottomasti multitaskaavalle mielelle. Ja sunnuntaiyöt ne usein vasta hankalia ovatkin. Jos kevyt liikunta, läppärin sammuttaminen, makuuhuoneen tuuletus ja muut perinteiset keinot eivät riitä, täytyy ehkä tarttua jykevämpiin tykkeihin. Nimittäin Jeff Bridgesiin.

Bridgesillä, aka The Dudella eli leffamaailman virallisella downshiftaajalla, on kovin rauhoittava, matalan leppoisa ääni. Melkein kuin Morgan Freemanilla. Mutta siinä missä Freeman ei vielä ole ojentanut kättään (tai ääntään) unettomien avuksi, Bridgespä on. Rehellisyyden nimissä en ole ihan varma Bridgesin varsin avantgardistisen Sleeping Tapesin unettavista vaikutuksista, mutta ei Jeffin ”biiseistä” tai tästä sosiaalisessa mediassa kiertäneestä mainosvideosta voi kovin huonolle tuulellekaan tulla.

Jeffin voisikin oikeastaan tästä lähin valjastaa mainostamaan ihan kaikkia tuotteita. Okei, osan duuneista voi ehkä antaa Freemanille. Hyvää yötä!

https://www.youtube.com/embed/JhNVb7Gp0MQ
 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *