Ne toisenlaiset tytöt

broad-city-still1.jpg

Huhhuh. Broad Citystä on äkkiseltään vaikea päättää, onko sarja vähän ällöllä tavalla tosi hauska vai oikeastaan aika ärsyttävä. Ehkä tasapuolisesti vähän molempia. Kaikki siitä kuitenkin puhuvat, joten isot propsit Ylelle koko setin järjestämisestä Areenaan. Siellä kannattaa muutenkin käydä useammin, sillä entistä enemmän Areenaan panostava Yle tiputtelee verkkoon katsottavaksi myös esimerkiksi tuoreita elokuvia.

Nettisarjasta kolmeen kauteen kasvanut Broad City on vähän niin kuin köyhän miehen (tai naisen) tytöt, ja se on tällä kertaa pelkästään hyvä juttu. Myös Broad Cityssä yritetään saada jalkaa oven väliin New Yorkissa ja ollaan tavallaan luovalla alalla. Sillä välillä pitäisi jotenkin maksaa laskut, päästä bailaamaan, saada komean naapurin huomio ja mitä näitä nyt on.

”Tytöt” eli bestikset Abbi ja Ilana ovat vähintäänkin yhtä pihalla (tai pöllyissä) kuin Hannah ja kaverit, mutta vähemmän väniseviä ja tukevammin jalat maassa. Tai pikemminkin polvia myöten paskaduuneissa, joissa he enimmäkseen alisuoriutuvat näyttävästi. 

Huumori on kuitenkin rutkasti Girlsiä hurtimpaa, anarkististakin välillä, ja näyttää painottuvan nolojen sattumusten lisäksi kaikenlaisiin rumiintoimintoihin. Mutta kenelläpä ei joskus olisi ollut ongelmia piereskelevän ja vessapaperia tuhlaavan kämppiksen, kutisevien peräpukamien tai ruumiinonkaloihin kätkettävien pössypussien kanssa. No, ainakin niiden kämppisten (puolisot lasketaan).

EDIT: alku ehkä vähän haparoi, mutta toisesta kaudesta eteenpäin sarja tykittää täysillä. Kuvaputkessa on huuli pyöreenä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *