Pieniä painajaisia

night_visions.jpgLeffafestareita tuntuu nykyisin pukkaavan kuin sieniä sateella, mutta pari kertaa vuodessa valkokankaille ryömivä Night Visions on ehdottomasti hauskimmasta päästä. Kuten arvata saattaa, tänään käynnistyvä Maximum Halloween -setti keskittyy enimmäkseen kauhuleffailuun ja muuhun öisen ajan häröilyyn. Festari kannattaa kuitenkin pistää merkille, vaikkei pelottelusta erityisemmin perustaisi.

Itsellenikin tuppaavat ABCs of Death 2 -tyyppiset pläjäykset olemaan vähän liikaa, mutta ei se mitään, sillä kauhugenre on venyvä kuin purkka ja skaalaa löytyy vähintään 50 harmaan sävyssä. Popparit lattialle lennättävän säikyttelykauhun lisäksi on tarjolla psykologista jännitysdraamaa, groteskia komediaa, tyylikästä tunnelmapalaa, scifi-dystopiaa, kylmää rikostrilleriä ja täyttä taidehäröilyä.

Jos vieläkin epäilyttää, Night Visions tarjoilee myös herkkuennakkoja kuten David Cronenbergin tähtimyytille ruumiinavauksen tekevän Maps to the Starsin (hot tip!) ja Jake Gyllenhaalin tähdittämän mediasatiiri Nightcrawlerin.

Night Visions: Maximun Halloween 28.10.–2.11.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *