Tytöt ja pojat

Jos kaipaat pientä valohoitoa tammikuisen talviväsymyksen hoitoon, ehdottaisin en suinkaan kirkasvalolamppua (vaikka hyvä sekin) vaan piristävää HBO:n sarjatuplaa joka viikko. Vaihtelu virkistää, kuten sanotaan, joten tällä kertaa ei kannata valita tyttöjen tai poikien välillä, vaan ottaa molemmat. Eilen starttasivat nimittäin sekä Girlsin neljäs kausi että toinen kattaus San Franciscon homopiireihin sukeltavaa Looking-sarjaa.

Tunnin TV-breikki New Yorkin kautta aurinkoiselle länsirannikolle auttaa myös akuuttiin kaukokaipuuseen. No, ainakin vähän. Sarjoista voisi varmaan vetää todella syväluotaavia johtopäätöksiä naisista ja miehistä (tyyliin miksi Lookingin jätkien seksi tuppaa olemaan suorasukaisen nautinnollista ja Girlsin tyttöjen vaivaannuttavan kompleksista?), mutta ehkä jätän vetämättä ja vain fiilistelen.

Uudet jaksot tulevat peräkkäin myös C More -kanavalta maanantaisin, jos satut sellaisen kanavapaketin päällä istumaan. Jos taas et ole raaskinut satsata HBO Nordiciin tai maksukanavaviin, Girlsin kolmoskautta on muuten lisäksi just nyt maanantaisin tarjolla myös Ylellä.

//www.youtube.com/embed/oLTCEMqDR84″ frameborder=”0″ height=”315″ width=”560″>

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *