Muutoksia.

IMG_4727.jpg

 

Kevät on ihanaa aikaa. Valoisuus lisääntyy, joka jo itsessään kohottaa mielialaa. Kevät on myös oiva aika ruveta toteuttamaan suunnitelmia joita on koko talven hautonut päässään. Itselläni se tarkoittaa kouluun hakemista. Haen amk:n sosionomi linjalle. Pitkään mietin mitä muuta haluaisin opiskella toisen ammattini lisäksi. Tutkiskelin päätäni, millainen minä olen. Minulla on hirveä tarve ratkoa muiden ongelmia, olen empaattinen ja kuuntelen mielelläni muita. Olin nuorempana melkoinen tuuliviiri, ja kaipasin juttelu seuraa, ilman tuomitsemista. Haluaisin nyt itse olla se joku ulkopuolinen henkilö jollekin, kenelle voi puhua mistä vaan, ilman että syytellään tai tuomitaan. Ensi viikolla alkaa haku, katsotaan miten menee.

Toinen asia mitä olen pyöritellyt päässäni, liittyy ympäristöön. Olen pitkään kierrättänyt pahvit, biojätteet ym. ja halusin tehdä vielä enemmän. Vaihdoin jo talvella osan pesuaineista ekologisiin, koska lika irtoaa pöydistä ilman sen kummempia myrkkyjäkin. Eilen tein pikavisiitin helsinkiin tarkoituksena hakea myös ekologinen astianpesuaine. Vielä kun löytäisin sellaisen mikä ei ole myrkkyä elimistölle. Tämä säästää luontoa ja se saa kelvata nyt. 

IMG_4723.jpg

Attitude on maailman ensimmäinen sertifioidusti ympäristöystävällinen ja hiilidioksidineutraali kodinpuhdistussarja, johon kuuluvat kodinpuhdistustuotteiden lisäksi myös pyykinpesu- ja huuhteluaineet sekä biohajoavat vaipat. Kaikki Attitude – tuotteet ovat saavuttaneet Ecologo sertifioinnin, joka on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Kaikki Attitude – tuotteet myötävaikuttavat omalla osallaan taistelussa ilmanston lämpenemistä vastaan. Tuotteiden valmistaja vähentää aktiivisesti hiilidioksidipäästöjään ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään istuttamalla lisää puita. Tämä kuulostaa omaan korvaan tosi hyvältä. Suosin mielelläni aina kotimaista, mutta nyt en ole vienyt tutkimustani niin pitkälle että olisin saanut selville valmistetaanko suomessa tämänkaltaista ainetta tiskikoneelle. Vaipat meillä on aina Muumi Baby – vaippoja, jotka ovat kotimaisia ja valmistettu ympäristöystävällisemmin kuin muut vaipat. Ja toimivat ihan yhtä tehokkaasti kuin ne mitä ihmiset kuluttaa eniten. Yllytän aina muita lähtemään mukaan miettimään miten voisi itse kuluttaa luontoa väähemmän, mielestäni jokainen voisi tehdä saman. Luontokaan ei ole itsestäänselvyys. Rakkaudella, Laura <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *