Enää qkausi

Tuli vaan mieleen kun luin sen jutun jostain lehdestä, Q:n käytöstä. Että se on kuu eika guu. Ei sillä että kuka jaksaa moisesta kirjoittaa lehtijutun, mutta se ei ole kumpikaan!

Alan olla jo näköjään liian väsynyt työntekoon. Jos ei oo liian kuuma nukkua, herään keskellä yötä siihen että sataa niin että pelkään ikkunoiden menevän rikki. Enää kaksi päivää ja työt loppuu ja sitten varsinainen kiire vasta alkaa. Kun työt loppuu pitää ruveta oikeasti valmistelemaan muuttamista ulkomaille. Kaikki laskut ja liittymät ja vakuutukset ym pitää saada hoidettua. Pitää pakata, opiskella koreaa koska osallistuin toiselle alkeiskurssille ja löysin työväenopiston lehtisestä että sitä opetetaan nykyään sielläkin! Ehkä ensi keväänä toivottavasti myös. Ja keksin itselleni oppariaiheen ja melkein jo uuden elämänsuunnitelman. Tummat silmänaluset kiittää kolmen päivän päästä.

Tosiaan lähtö koitta qkauden päästä ja sitäkään en ole suunitellut! Mitä Euroopassa tehdään, minne mennään, ei mitään. Mutta kai me jonnekin päädytään.

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *