20 days left in Scotland

TJ-kalenteri on siis laadittu ja siellä näkyy tänään lukema 20. Alkaa tällä tytöllä päivät vähenemään Skotlannin maaperällä.

icecream.jpg

Viimeisen kuukauden ajan ovat tunteet olleet todella pinnassa. Olen läpikäynyt seikkailuamme – hyviä ja huonoja aikoja. Hyvät voittaa pahat mennen tullen. Se, että jouduimme ensimmäisen kuukauden asumaan 12 neliön haisevassa hotellihuoneessa ja kasa muita vastoinkäymisiä, noh ne ovat jo melkein pyyhitty pois mielestä. Mielummin ajattelen niitä ihania Edinburghin reissuja, pääsiäsilomaa Isle of Skyella, ihanaa yhdessä oloa skundini kanssa, kivoja vaellusretkiä, Skotlannin upeaa luontoa ja sukulaisten vierailuja.

edilove.jpg
Pari viikkoa sitten minulla oli todella kova koti-ikävä ja onneksi sain purettua sydäntäni hyvälle ystävälle. Sain häneltä ohjeen – tee lista kaikesta mitä vielä haluat kokea/nähdä/maistaa jne. Skotlannissa.

Nyt on lista laadittu, eli 20 eri asiaa joita täällä nummien ja säkkipillien luona saa ainakin vielä kokea. Asiat eivät ole tärkeys- tai päiväjärjestyksessä.

20_days.jpg

Yhden asian olen jättänyt pois – sinä voit vinkkaa minulle jonkun asian mitä sinä tekisit jos olisit Skotlannissa. Kiitos jo etukäteen!

Hyvää Helsinki-päivää kaikille lukijoille!

Take care!

 

Kommentit (5)
 1. Pussaile Jayn kanssa Cruden Bayssa! Toimii <3

 2. Lina S – Kiitos!

  Triple Kirks on vielä pystyssä. Olen kävellyt siitä monesti ohi, mutten koskaan ole ollut siellä sisällä. Pitääkin käydä siellä joku päivä. Jos keskustan hautausmaata tarkoitat, niin olen joo käynyt. Koska keskustassa ei ole puistoa, olen joskus mennyt sinne nauttimaan päiväkaffet. Se ei haittaa – vanhat hautausmaat ovat mieleeni.

  Kiitti sulle vinkeistä – pelkäsin ettei kukaan sano mitään ja sit olisin nolona joutunut keksimään sen vikan, hah!

  ps. täällä paistaa aurinko 🙂

  1. Kiva kuulla! 🙂 Tosiaan on niin pitkä aika Aberdeenissa asustelusta, joten olisi hyvin voinut muuttua kuviot. Keskustan hautuujuutuumaata tosiaan tarkoitan, hämärästi muistan kauempana olevan myös hautausmaan / alueen jossa on puistikkoa, mutta en nyt kuollakseni muista paikan nimeä. 

   Aurinko! Aijai!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *