Ajatuksia remontista

Puhutaan usein ensivaikutelman tärkeydestä. Minun ensivaikutelma remontista ja sisustamisesta on

”It’s a jungle out there”

omppu_0.jpg

Huh huh, tota vaihtoehtojen, värien, materiaalien, laatujen jne. määrää. Toki aavistin, että vaihtoehtoja löytyy ja paljon, mutta että todella näin paljon? Ostaakko uutta vai vanhaa, laittaakko laminaatti-, puu- tai kivitaso keittiöön, laminaatti tai parketti lattiaan, tehdäkö itse tai pyytää ammattilaisten apua – tässä vain murto-osa kysymyksistä, joita mun pikkupäässä pyörii.

Ei kai muu auta kuin tutkia, pyytää apua, oppia, tehdä päätöksiä ja lopuksi vain luottaa valintoihinsa.

kulho_0.jpg

Suurin uudistuksen kohde kodissamme on keittiö. Poistamme kaksi seinää, jotta saamme avokeittiön ja uusimme keittiönkaapit, kodinkoneet, tasot, kaakelit ja seinät. Tämä siis tarkoittaa, että työsarkaa riittää. Tulen siis olemaan asuntoviidakossa seuraavat pari kuukautta eteenpäin, ja aewan varmasti tulen siellä viihtymään. Kuten jo mainitsin on ensivaikutelma tärkeä. Olenkin jo listannut asioita joita haluan eteiseen. Niistä lisää huomenna.

Kuvissa näkyy Hakaniementorilta hankkimani puolukat ja mustikat, kaverin siirtolapuutarhasta saadut omenat ja kolme onnenelefanttia, jotka päätyivät mukaan keväiseltä Portugalin matkalta.

Kommentit (2)
  1. Så spännande! Och jag kan ju knappt bestämma mig för hur jag skall inreda, så vill inte ens tänka på hur svårt det skulle vara att renovera 😉

    1. Hej vännen 🙂 Spännande tider, det må man väl säga. Men som jag nämde är det faktiskt jätte roligt och jag ser verkligen fram emot vårt ”lilla” projekt. Ha det gott! krams krams.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *