Habitare 2013

Minullapa kävi kiva tuuri eilen kuin sain ohikulkumatkallani kauppakeskus Kampissa kaksi vapaalippu viikonlopun Habitare-messuille. Siitäkös tämä sisustusintoilija vasta ilostui! After workit messuilla sopii minulle kuin nenu päähän.

med_odalotta.jpg

En ole koskaan ennen ollut Habitare-messuilla mutta selvähän se on, että tuonne on tämän rempparaijan mentävä. Toivottavasti saan paljon inspiraatiota ja ideoita omaan uuteen kotiin, apua kiperiin kysymyksiin parketeista ja toivon myös löytäväni uusia mielenkiintoisia sisustusbrändejä.

Messukeskuksen kotisivuilla messuja kuvaillaan seuraavasti:

Suomen suurimmilta huonekalu-, sisustus- ja designmessuilta löydät kodin huonekalut, tekstiilit, sisustusmateriaalit ja -tarvikkeet, keittiöt ja kodinkoneet, kylpyhuoneet, saunat, takat, kotiteatterit, sisustamisen pientavarat, julkitilojen kalusteet ja materiaalit, alan koulutuksen, julkaisut ja palvelut, valaisimet ja valaistustarvikkeet (ValoLight), antiikkia, vintagea ja vanhaa taidetta (Salonki) sekä nykytaidetta (ArtHelsinki).

Menen messuille avoimin mielin hakemaan vinkkejä tulevaan kotiin ja uskon, että tulen viihtymään siellä kauniiden esineiden ympäröimänä.

Messut ovat auki yleisölle ajalla 20.-22.9.2013.

Kommentit (1)
  1. Kiitos kommentista 🙂 Kävin heti vilkaisemassa noi sun huippuhyvät vinkit, kiitos niistäkin. Viikonloppuja! take care.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *