Karkkilakko ja koru

Moi! Olen Cloetta ja olen karkkiaddikiti!

mums.jpg

Lukiossa ystäväni lempinimi minulle oli namurotta ja ei syyttää. Minä pystyn popsimaan bägyy, mässyy, mellii, karkkii ihan mielin määrin.

Skotlannissa asuessani on irtokarkkivalikoima sen verran laimea verrattuna Karhupuiston paratiisiin, eli Makuuniin, niin ei ole sitten tultu syötyä karkkia niin paljon. Mutta karkit ovat mukanani koko ajan – kiitos ystäväni lahjan.

candy.jpg

Kun lähdin Skotlantiin sain lähtöä edeltävänä iltana pienen lahjan herttaiselta ystävältäni. Se on tällainen pieni nallekarkki. Korun suunnittelijan nimi on Virpi Vainio ja hänellä on laaja tuotevalikoima erilaisia karkkikoruja. Tutustukaa oululaiseen Virpiin ja hänen tuotetarjontaan täältä.

bagy.jpg

Koruni ystäväni osti Helsingin Vaasankadulla sijatsevasta Fox & Rabbit –liikkeestä, jota perustajansa kuvailevat sanoin ’ekologinen ja ihananinen lifestylekauppa’. Suosittelen käymään tässä suloisessa putiikissa, heillä on vaikka mitä kivaa, pientä ja kaunista. Ennen Skotlantiin lähtöä ostin sieltä Muumurun suunnitteleman Helsinki-kortin. Tutustu Muumurun tarjontaan täältä – ihan mahtavan upeita kortteja!

hels.jpg

Pian nähdään, sekä Helsinki että irtokarkit!

Kommentit (2)
  1. Oi oi oi, symppaan sua vielä entistäkin enemmän tämän ”paljastuksen” johdosta! Ihan sama pahe täälläkin! (just nyt turkinpippuri huulessa..) Voi meitä. ja miten kiva koru 🙂

    1. Kiitos kommentista. turkinpippurit ovat aika klassikkokamuraa, ottaisitko yhden sympatiaturkkarin mun puolesta 🙂 take care candygirl!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *