Kasa miehiä & minä

Vietimme eilen läksiäisjuhlia aviomieheni kolleegoille. Pöytä notkusi vaikka mitä herkkuja, olut virtasi ja järjestimme jopa pienen Suomi-visan.

herkkuja.jpg

suklaata.jpg

korvapuusti.jpg

salt.jpg

gin.jpg

13.jpg

Oli kiva tavata kasvotusten nämä herrat keistä skundini kotona puhuu. Nyt Brett, joka päivittäin soittaa vaimolleen Etelä-Afrikkaan söpöjä rakkauspuhelujaan sai kasvot. Niin kuin myös Alan, joka on ensi vuonna menossa naimisiin ja on juuri saannut ihanan koiranpennun. On kyllä aika tärkeätä ja todella kivaa tavata puolison työkavereita, joten pitää muistaa tämä myös kotona Suomessa.

Viimeinen viikonloppu Skotlannissa on edessämme ja odotankin sitä innolla. Tapasimme viime viikonloppuna ryhmän ihania ihmisiä ja yksi pariskunta on kohta muuttamassa ulkomaille, niinpä saimme kutsun heidän läksiäisjuhliin Aberdeeniin. Eli pienet partypartyt on luvassa. Teemana on USA ja eihän mulla mitään teemaan kuuluvaa vaatetta tai asustetta täällä ole enkä oikeen viitsisi ostaakkaan. Ehkä hankin jostain bandana-huvin ja laitan sen päähän ja fanitan Brucea minkä kerkeen. Let’s see 🙂

Kommentit (1)
  1. Voi mitä herkkuja, ihan vesi herahtaa kielelle. Sulla on kyllä aina niin upeat kuvat että!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *