KeepCup – kätevästi kaffetta

cuppa.jpg

Pidän kahvista. Ennen join vaan erikoiskahveja, mutta jo parin vuoden ajan perus-pannukahvikin on maistunut. Olen vaihteleva kahvinautiskelija. Välillä tykkään istua tuntikausia kahviloissa ja vaan juoruilla ystävien kanssa, mutta arvostan myös rehellisiä käsikahveja. Ainut miinuspuoli niissä on pahvimukit, joita kertyy aivan liian paljon. Mulla on ollut erilaisia termosmukeja, mutta olen jo monen vuoden ajan haikaillut yhden tietyn perään. Eilen sitten ostin itselleni tämän aika kliffannäköisen muovimukin – KeepCup on Cool!

pidakuppis.jpg
KeepCup on kahden Melbournelaisen kahvilayrittäjän vuonna 2009 perustama yritys, eli tuote on suunniteltu ’by users to users’. Tänään heidän tuotteitaan myydään yli 30 maassa ympäri maailmaa. Kupit ovat BPA-vapaita ja myrkyttömiä.

Osta omasi Kaffecentralenista tai käy yrityksen kotisivuilla ja tuuna oma KeepCup ja se toimitetaan sinulle noin kahden viikon sisällä.

ps. Klassikkoleffa The Zoolander kuuluu mun lempikomedioihin ja kun pyysin skundiani pitämään kiinni kupista kivaa kuvaa varten, tuli mulla mieleen kyseinen klippi. David Duchovny esitti leffassa J.P. Prewittiä, maailmankuulua käsimallia. Jos tiedät leffan, saatat nyt hymähtää.  

Kommentit (9)
  1. Vad fanken, hur blev min text och se ut sådär? Poängen var alltså att jag kommer att alltid påminna dig livet ut om dig och ditt kaffe..sötnos 😉

    1. Nå gissa ba om jag funtsi på dig när jag skrev detta 🙂
      Vi ses snart min söta sockerbit!

  2. Linda & Lindas kaffe <3 Never gotta let you forget 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *