Kukkaseppele – asusteista kaunehin

zest_0.jpg
Hemmottelin itseäni tässä pari päivää sitten ja ostin kasan hömppälehtiä. WH Smithiltä löytyi kiva hyvinvointiin erikoistuva Zest, muotilehti Grazia ja uusimmat juorut tarjosi Hello!.

Olen niitä tässä viikon aikana lueskellut ja bongasin Hello! -lehdestä yhden huippukivan jutun – kukkaseppele morsiusharsosta. Ja siis sehän nyt päättyi siihen, että tämä tyttö tahtoo kukkaseppeleen ruisrockiin.

ihana.jpg
Morsiusharso on juuri sopivan simppeli minun makuuni. Koska palaamme kotiin samalla viikolla kuin festarit järjestetään, en millään ehdi testata sorminäppäryyttäni tekemällä kukkaseppelettäni itse.

Olin jo yhteydessä kotikulmani lähistöllä olevaan kukkakauppaan ja sain heiltä tarjouksen. Taidanpa sen jopa hyväksyä – oishan sen ihana leikkiä hippityttöä ruissalon auringon alla.

stylish.jpg

Oih, ihana ihana kesä, kohta me nähdään!

Kommentit (2)
  1. Moi! Google vinkkas sun blogiin, kun hain tietoa (harsokukka)seppeleestä. Muistakko paljonko tuli maksamaan seppeleen teettäminen ja kauanko pysyi ”tuoreena”? 🙂

    1. ciao! En koskaan ehtinyt käydä ostamassa seppelettä, mutta tässä kukkakaupan vastaus tarjouspyyntööni: Tuon tyylinen pääseppele olisi n.30-35 euroa. Jos seppelettä pystyy säilyttämään esim.  kylmiössä, niin silloin se säilyy hyvin muutaman päivän. Muuten seppele alkaa kuivumaan pikkuhiljaa, mutta pysyy edelleen suunnileen saman näköisenä. Kukkien koko pienentyy kuivuessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *