Lahjaidea – hotelliyö Porvoossa

Tämä lahjavinkki minun on pakko jakaa, koska ystäväni ovat saanneet siitä niin paljon iloa.

juhoat.jpg
Sain tämän idean viime vuoden lopulla kuin kaveripariskunta täytti pyöreät 30. Olimme parin frendin kanssa jutelleet, että ostetaan kimppalahja. Siinä sitten ideoita pyöriteltiin ja kappas mieleeni tuli kuvankaunis Porvoo. Aika lähellä Helsinkiä, mutta liian harvoin sinne kuitenkaan tulee mentyä.

skal.jpg
Tänä päivänä monet ihmiset haluavat mielummin elämyksiä kuin tavaraa, joten ajattelin miksemme antaisi lahjaksi yön ihanassa Porvoossa.

Löysin kaksi aivan upeaa, romanttista ja idyllistä hotellia, Pariisin Ville ja Boutique Hotel Onni.

pariisin_ville-valoisa-aamiaishuone.jpgPariisin Villen aamiaishuone

Olin sähköpostitse yhteydessä hotelleihin ja saman päivän aikana saimme varattua ystävillemme huoneen. Koska en asu Porvoossa, lähetti hotellin emäntä Johanna lahjakortin kotiin postitse. Todella kätevää ja hyvää palvelua.

Yksi ystäväni jopa varasi ihan muuten vaan romanttisen getaway viikonlopun Hotelli Onniin. Enkä ihmettele – vilkaisu hotellien kotisivuilla ja ainakin minä olin aivan myyty.

2-2.jpgHotelli Onnin sviitti

1.1.jpgHotelli Onnin huone

Oletko menossa häihin kesällä ja pohdit vielä lahjaa, tahdotko viettää unohtumattoman ystäväpäivän Porvoossa tai tahdotko ripauksen romantiikkaa arkeesi? Mikäs sen parempaa kuin päivä tai viikonloppu ihanassa Porvoossa. Vuodenajalla ei ole väliä – Porvoo on mielestäni kaunis paikka käydä sekä talvella että kesällä.

Hotellikuvat ovat lainattuja, linkit kuvien alla.

Kommentit (2)
  1. Ihana idea! Olemme itse menossa juuri Pariisin Villeen kesälomareissulla, voin sitten jakaa myös oman kokemukseni! 🙂

    1. Oih! ihanaa. Ystäväni olivat myös Onni hotellin SicaPelle-ravintolassa syömässä ja kehuivat ruokaa. Toinen ravintola mistä olen kuullut hyvää on Johans. Take care!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *