Millainen tyyli, sellainen lyyli

Olenkin jo kertonut että, olen kiinnostunut muodista. Muoti on mielestäni aika laaja käsite. Se ei ainostaan tarkoita esim. vaatteita tai koruja, vaan enemmän tyyliä, mielenkiinnon kohteita, unelmointia ja tämän hetken inspiraatiota. Tässä blogissa tuskin tullaan näkemään perinteisiä päivän asu -kuvia, mutta varmasti tulen kertomaan minun lempparivaatteista ja -asusteista.

gelato_a_roma_0.jpg

Millainen on minun tyylini ja millainen tyyli on minun makuuni?

Jos pyytäisin ystäviäni kuvailemaan tyyliäni, niin he varmasti kuvalisivat sitä sanoilla kuten: pitsi, hamehamstraaja, vähän boho, värikäs ja uskaltava. Olen monesti koittanut miettiä mikä minun tyyli on, lokeroida sen pariin sanaan. Onko se skandinaavialainen, preppy, hippie tai jokin muu? Olen tullut siihen loppupäätelmään ettei minun tyyliä voi lokeroida yhteen tai kahteen sanaan. Niin kuin luonteeni niin myös tyylini – ailahteleva, seikkailunhaluinen, värikäs, vaihteleva, välillä epävarma, hauska, sporttinen ja mukava.

Tyylikäs henkilö on mielestäni itsevarma, tuo sen oman pienen vivahteen mainstream muotiin ja pystyy näyttämään luonteensa tyylinsä kautta, eli on oma itsensä.

Blogeja, joita seuraan daamien tyylien vuoksi ovat mm.:

Tämän kultakutrin tyyli kehittyy koko ajan – Alexa Dagmar
Scandinavian simplicity – A la Clarice
Personaalinen ja upeita kuvia – 5 inch and up
Preppy, oh so chic – Mogis
Ihana ja kaunis – Ullalaa

Jos nyt olisin Suomessa, enkä sateisessa Skotlannissa pukeutuisin vaikkapa näin:

kuva

Lisätietoja tuotteista löydät Polyvoresta.

Kommentit (2)
  1. Score! Olen onnistunut tehtävässäni hyvän mielen lähettiläänä 🙂 hyvät viikonloput Ullalaa! Mä niin tykkään blogisi nimestä!

  2. Hei pelastit mun aamun <3 Voi kiitos tästä huomionosoituksesta, tuli niin hyvä mieli 🙂 Ja hyvän näköinen tämä uusi blogiai, tykkään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *